Yeniannis_ onehappymoom sağa sola dönüp biraz uzanın su için Gün içinde hareket etmeleri bizim yaptığımız hareketler sonucunda sallandıkları için uyku modunda olabiliyorlar Biraz kontrol edin baktınız hareket yok hala Doktora gidin.
nilayakinci onehappymoom zaman yaklaştıkça hareketler azalabiliyor ama günde en az 10 hareket etmesi hissetmeniz lazım, hala bi tepki yoksa bi acile gidin derim
btllsk onehappymoom Kuruyemiş yiyin ceviz fındık falan sonra sol tarafınıza uzanın benimki onlara çok tepki veriyor
onehappymoom Yeniannis_ söylediklerinizin hepsini denemiştim zaten birazda karnımı ovuyorum flan ama yok yani beni korkutmaya çalışıyor sanırım 🤦🏻♀️
Yeniannis_ onehappymoom sanırım alan sıkıştıkça harekette de azalma oluyormuş saat olarak biraz daha kontrol edin korkmayın🌸 benimkide dün gece hiç hareket etmedi sağa dönünce kaydı sola dönünce kaydı cocuk corba oldu diye en sonunda sağlam vurdu aldım cevabı uyudum😂
onehappymoom Yeniannis_ yaaa benimkide şöyle bir vursa da rahatlasam ya çok vurunca acıyor diye yakınıyordum şimdi de vursun diye dua ediyorum 🤦🏻♀️🥰
Yeniannis_ onehappymoom ah ah annelik işte telaşlarımız simdiden başladı sürekli oyna karnınla rahatsız et hareket eder inşallah haber ver 🌸♥️
onehappymoom nilayakinci valla bende geceye kadar bekleyip acile gitmeyi düşünüyorum oynamazsa eğer 😏
Eda-4545 Bende 23 haftalık ikizlere hamileyim dünden beri hareket yok bu haftalar da düzensiz olması normal mi yada endişelenmelimiyim
Nursena0378 onehappymoom 25+1 deyim bugün bende öyleyim biliyor musun sabahtan beri hareket etsin diye yapmadığım kalmadı bol bol uzanın ben daha yeni 5 dk önce kıpırtısını hissettim hemen telaslanmayin bu zamanlar da olurmuş doktorum söylemişti 3 4 gün hareket etmezse kork demişti bana
onehappymoom btllsk oynadı kuzum minicik benimde genelde çikolataya çok aşırı tepki veriyor ona bile vermemişti korkmuştum
onehappymoom Yeniannis_ valla bir kez oynadı ya o bile yetti bana ondan sonra oynamadı az evvel oynadı sadece beyfendi çok uykucu olcak belliki 🤰🏻🧸