AyFa1608 Sevvl ayy doğrudur ya. Rabbim yardımcın olsun canım. Az kaldı inşallah. Arada ıkın bari açılma yapsın😆
AyFa1608 Sevvl bir gece ansızın gelcekler o zaman 🤣 totolarını ısırmanı hak ettiler artık çok çektirdiler sana ajdhsjaj gelmeleri gereken zaman gelecez derler. Şimd çağırıyon yoklar 😆
Sevvl AyFa1608 ya birde büyümüşler canımı yakıyorlar doğurcam doğurcam söyle ödüm kopuyordu küçükken sımdıde çıkmıyorlar😂😂😂
defneveannesii_ Ay canım benim Allah kolaylık versin az kalmış az🌸♥️ Sağlıcakla gelsin tatlışlar sağ salim alın kucağınıza inşallah🥰👶🏻
Sevvl defneveannesii_ kız en fazla suan 19 günümüz var 37 haftaya ama hastanede yatıyorum her an hersey olabilir 😂
ABoyAndTwinsBoysMoms Sevvl 13.03.2023 / 23.03.2023 bak bunlardan birine kadar dayanmam lazım 😁 benim de hedefim 05.05 azıcık daha tut kız az kaldı. .
Sevvl ABoyAndTwinsBoysMoms koz zaten 27 koçlar ne eglencesı çok çok ınat e bende oğlak napcaz bu kızlarla bakalım😀😀
ABoyAndTwinsBoysMoms Sevvl ben de oğlağım 🐐 yükselenim koç . 🐏 Severim yani kendimi 🤣🤣 Zaten inatçı olmasalar böyle çıkmak için kudurmazlar. Bi durmadılar sakin sakin. Hiç balık tipi yok seninkilerde ben diyim 🐟😁😁