AyFa1608 Sevvl 22 haftada 21 mmdi işte. Bugün 31+1 17.1 mm kısalıyor ama yavaş kısalıyor çok şükür. Alışveriş yaparken eşim 5-6 bandaj aldı herşeyden önce. Herşeyi aldık da bunlar kaldı diye dalga geçiyodum. Bugün bak gördün mü iyi ki almışım diyor 🤣🤣🤣
AyFa1608 Deletedmom_116 aklıma zakkumun anason şarkısı geliyor 🤣 masadan birer birer eksiliyor dostlar diyor ya tam orası arka arkaya doğum hikayeleri görünce otomatik dilimde dönüyor şarkı😂😂
Deletedmom_116 AyFa1608 Ahahah valla ne güzel habire Bebişler geliyo 🙈❤️ Sıra yavaş yavaş önce sen sonra ben 😥😂😂❤️masadan eksilmiyo dostlar çoğalıyor 😌😌
AyFa1608 Deletedmom_116 inşallah canım. Doktorunuzun dediği zamab gelcek olursa 35-40 günüm var benim. Çabucak gitsin şu günler 🤦
tugbacns mrv_elvn_ ayy canım beniiimm bunu düşünmen bile yeter çok mutlu oldum gönlü güzel insan 😍😍 çok çok teşekkür ederim ablana da selamlar 💕💕
Sevvl CmreKsidar üzülme canım tabi Allah büyüktür her bebek Farklı ozellıklere sahip bızımkıler de böyle napalıö❤️🤦🏽♀️
Sevvl ABoyAndTwinsBoysMoms ay valla ıyı akıl ettirdin dur doktora sorayım olur mu diye kızar mı acaba sana mı bağlı düye dkdkdk😂
Deletedmom_116 Sevvl Ewet Oylejs daha dün öğrendim sanki ama yarıyı geçtik İkililere düştük nerdeyse 🥺❤️
Sevvl Syma_07 ya bızde ilk ögrendıgımız gün aklımda doktorun size bı suprızım var vsr diyip esımle mal oluşumuz o bakısmamız hıc unutmuyorum 🤦🏽♀️❤️🥹
AyFa1608 Sevvl yav ben gitmişim kundak zıbın bakıyorum adam gitmiş üstünde civciv olan bandaj alıyor 🤣🤣 al dedim zaten en az ben kadar o da hevesli. Bugün de öyle diyip seviniyor canım kocam😂😂
AyFa1608 Deletedmom_116 ordan sorması çabuk düşüyor merak etme. Özellikle bu hafta nasıl geçti bişey anlamadım. Daha dün pazartesiydi🤣