Hulyauygur Oznurdeniz birkaç hafta önceye kadar sola yatma, yürüyüş, bol su, secde pozisyonunda durma gibi şeyler yapmıştım ama son haftalarda bir şey yapmadım
Dilli61 Simay1905 hep tersti malesef çift rahim olduğu için bende sol tarafa yerleşti orda kaldı kafa kısmı hep kavurgamın altında
Fbd Simay1905 merhaba daha önce yazmıştım çocuk makat duruşlu diye hatırladın mı Cuma yünü öyleydi bugün detaylı ultrason yaptırdığımız yerde fotoğraf almak İçin baktırmaya gittiğimiz de kafası sol kasığımın üstündeydi 😊 yer değiştirmiş anlayacağın
Simay1905 Fbd oo hadi gozun aydin cnm . Kisa surede donmus bebisin. Ben de biraz stresdeyim donmesini artik gectim de gebelik diyabeti cikti bende. Buarada detayi ultrason icin haftan gec degil mi? Ben de yaptirmadim da oyuzden soruyorum
Fbd Nesoo yok canım bişey yapmadım 29+ 5 oldum son 2 muanede makat duruyordu ama sabah uyanırken sağ tarafımda toplandı kasıldım kaldım bi tarafım boş gibiydi sanırım o ara yer değiştirdi 🤣
Burcinkmslgl Simay1905 Benimde 28.haftada ters dönmüş bütün doktor dedi zamanla döner dedi inşallah döner 😀
Simay1905 Fbd diyetisyene gonderdi yukleme yapilmisti 75mg degerler 84 - 188 - 143 cikti bilmiyorm cok mu yuksek ki :( bir de evde kendim olcum yapacakmisim
Fbd Simay1905 anladım canım gittin mi diyetisyene neler e dikkat etmen gerekiyormuş hamilelikten sonra geçiyor diyorlar dikkat et Doğum yapana kadar inşallah sağlıkla kucağına al sonra da çeksin gitsin bu şeker bana ikinciyi yaptırmadı 50 mg yapmıştık biz
Simay1905 Fbd cok sagol cnm ins gider evet diyetisyene gittim bakalim dusecek mi degerler. Demek senin sonuc iyiymis ondan yaptirmamis. Klasik seyler iste diktat edilmesi gereken sekerden uzak pirinc havuc patates yenmiycek gibi seyler