Shedaay Halis4169 ne demek canım, isimli değil dediğin gibi erkeğe mavi süsleme kıza pembe ama güzeller
Kuzuletta Halis4169 Benim eşimde gebze belediyesinde memur. Öğrendiğinizde haber eder misiniz size zahmet
Halis4169 Kuzuletta merhaba bugün hastaneye gittim doğum ücretlerini öğrendim normal doğum 7120 sezeryan 7800 dedi bu anlaşmalı fiyatı yüzde 20 indirimli yani biz geçen aylarda sorduğumuzda 6 bin küsür demişlerdi ama yanlış söylemişler sanırım çünkü zaman falan gelmedi diyorlar anlamadık
Htc26 1melekannesiii merhaba Bülent beyde detaylı ultrason fiyatı nedir acaba perinotoloji mi yapıyor
_tuuggcce_ Htc26 ben 10 nisanda detaylı ultrason için randevu aldım 1500 tl fakat detaylı ultrasonu bülent bey yapmıyor. Başka doktor yapıyor, perinatoloji :) ve sadece cumartesi günleri detaylı ultrason bakılıyor
Htc26 _tuuggcce_ çok teşekkür ederim cevabınız için❤️🥰Memnun kaldınız mı ben deprem bölgesinden geldim buraya 4 kez gittim Bülent beye normal muayene için şimdi tekrar memlekete gideceğim burada mı yaptırsam orada mı yaptırsam karar veremedim ama bizim orda radyoloji bakıyor dediler perinotoloji ile farkı nedir bilginiz var mı
eylulasd1_ Htc26 ben orada yaptırdım detaylıyı ama çok memnun kalmadım açıkcası hatta daha sonra farklı bir yere yaptırdım
eylulasd1_ Htc26 bebeği görebileceğimiz karşımızda bi ekran bile yok malesef ve çok hızlı bitti. Önceki yıllardaki hamileliğimde başka bir hastanede çektirmiştim bebeği gayet iyi gösteren ekran vardı ve yarım saat sürmüştü
_tuuggcce_ eylulasd1_ yüzünü göstermiş miydi peki? Ya da fotoğraf çekebiliyor muyuz? Merak ettim şimdi
eylulasd1_ _tuuggcce_ hayır hiçbişeyini göremedim. eşim ayaktaydı az biraz ekrandan görmüş seçmeye çalışmış. ama ben göremedim. normalde karşıda ekran olması lazım ama yoktu 10 15 dk falan sürdü çabucak bitti