melkebtt kızlar 28 haftalık hamileyim , bu aksam bir carpinti basladi once soldu simdi saga geceti bi sag bi sol dolaniyor bugun esimle temizlik yaptik yorgunluktan mi oldu bilmiyorum yemekten sonra basladi .. cok rahatsiz edici sanki yediklerim yemek boruma dizilmis gibi sıkıştırıyor kezzap icmis gibide yaniyor ara ara cok fazla bir seyde yemedim neden bole oldu anlamadim fikri olab veya benim durumumu yasayan var miii
Nurbanu34 melkebtt aynisi 2 gündür bende de var 28+6 yiz. birde dün ve bugun ciger gelistirici igne yaptilar çarpıntım iyice arttı 😥
Marygur melkebtt 16 haftalığım hergün kısa kısa çarpıntım oluyo doktorumla konuşmadım henüz bunu ama vucuttaki artan kan miktarı yapıuo olabilirmi diye düşünüyorum
Esomami melkebtt gecms olsun bendede 3 gundur var 31 haftaligim yani nefes alamiyorum bazen gunde 4.5 kere yokluo sali doktora gidicem soylucem doktoruma bakalim
EceAydn melkebtt bende de var. 36 haftalık hamileyim. Çok yoruldum artık. Nefes alamıyorum. Yatarken çarpıntım oluyor bazen. Kalkıp hava alıyorum yürüyorum. Bu sefer yürürken sanki aşağıdan çıkıcakmış gibi oluyor.. Allahım güç kuvvet versin hepimize 🙏🏻
melkebtt Nurbanu34 gecmiş olsun canım alllah hepimize sifa versin insaalllah her gecen gun agirlasarak gidiyor benide korkuttu yorgunluga verdim ama gecmiyor ara ara vuruyor 😶
Nurbanu34 melkebtt teşekkür ederim canim yemek borumda da yanma var ne yesem dokunuyor gibi yogurtlu seyler yemeye çalıştım Salçalı yağlı şeyler daha cok yakiyor sanki.. birde yatarken daha dik yatmaya çalışıyorum 2 yastikla yatinca sanki fayda etti ☺
melkebtt Nurbanu34 bendede ayni ne yiyecegimi sasirdim artik.🙄🙄 sabır edecez nabalım güzel seylere kolay ulasilmiyor malesef ..
Nurbanu34 Fbdcok sagol😊 22.haftada rahim ağzında kisalma ölçtüler ilaclarla toparladik ama her ihtimale karşılık ciger gelistirici igne yapıldı ve genelde dinleniyorum temizlik ve cok ayakta kalmak yasak☺
Fbd Nurbanu34 çok geçmiş olsun Allah zamanın da dağlıma kucağına almayı nasip etsin inşallah yorma kendini temizlikmiş yemekmiş boşver 😊
Marygur melkebtt ankasiyete öyküm var korkuyorum o an o tetiklenir diye ama ilk hamilelileğimden de hatırlıyorum oluyodu böyle
melkebtt Esomami sagol canim evet insan cok kotu oluyor banada yemek yedikten sonra oluyor genelde 😶 yemek yiyince hepten sıkışıp kalıyorum ..
Esomami melkebtt 😐ins kotu bise olmaz kansizliktanda olabiliyomus tahlil falan yaptirin sizde ben yaptrdimda sali gunu bakicaz sonuclara artik
Aryam2019 Marygur bende de atak çarpıntı var doktor psikiyatri önerdi gitmedim bol dualarla hallettim kalmadı çok şükür
berdem6 Marygur meraba bendede anksıyete ve bı kac kez panık atak gecırmısımlıgım var.29+3 deyım .hanuz nefes problemı olmadı amaa.bebek büyüdükçe olursa nasıl basa cıkıcam dıye dusunuorum.sız nasıl basa cıkıosunuz.ılk hamılelıgınızde cok zorladınızmı