SheeR Dilekata123 22+5 haftalığız bende öyleyim yatak odasından kalkıp salona gelip yatıyorum hiç birşey yapasım yok elim kolum kalkmıyor bile 😒
Aynr1380 Bende 17. Haftamda böyleyim ama magnezyum kullanmaya başladığımdan beri iyi hissediyorum. Doktora danışıp sizde başlayabilirsiniz
Dilekata123 Aynr1380 doktor verdi ama bünyeme dokunduğu için bıraktım malesef hastanelik oldum vitamin ve magnezyumdan dolayı
Aynr1380 Dilekata123 geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallh o zmn yapacak bilet yok malesef zorlu bir süreç hamilelik
Mrve12 Dilekata123 aynı haftalardayız geçen benim öyle oldu mide problemleri ve aşırı halsizlik vardı 3 gün sürdü şuan çok şükür toparladım. Kullandığım vitaminede ara verdim randevuya kadar. Hangi vitamini kullanıyordunuz?
Dilekata123 SheeR benim ilk trimester en kolaydı ikinci başladı bulantım kusmam hastanelerde yatmam başladı herşeyi bu dönemde yaşadım bakalım 3. nasıl olacak 🤔
Dilekata123 Mrve12 Calcimax d3 vitamini vermişti ama kullanamadım çok vitamin değiştirdim bana yaramadı hiç biri ilaç kullanamıyorum buda canımı sıkıyor
Dilekata123 Cikoleyla benim kansızlık var genetik ve ağır kansızlıkmış bunun için baştan beri kan ilacı demir ilacı kullaniyorum ama sonuç aynı asla yükselip düzelmiyor
Mrve12 Dilekata123 yok ya canını sıkma bende öyleydim bi kullandım bi kullanmadım. Şimdi ciğer değerlerim sınır çıkınca bir de bulantı olunca doktor ara ver bi dedi şuan kullanmıyorum
Cikoleyla Dilekata123 damardan vermeleri gerekir bende de ilaç içmek fayda etmedi, demiri vücut ememiyor dedi doktor bence bi dahiliyeciye görünün
Dilekata123 Mrve12 birde birşey sormak istiyorum şeker yüklemesi falan yaptırdın mı bebegi ben tekmelerini karnım da değil kasıklarımda hissediyorum kontrole daha var gitsemde pek bilgi alamıyorum normal deniyor
Ahsenveannesi Dilekata123 benim 23+5 bende kasıkta hissediyorum bebek pozisyona bağlı değişiyo çok nadir göbek seviyesine vuruyor. Ayrıca şikayetlerin vitamin eksikliği ve kansizlikta görünüyor bir ilaç İyi gelmediyse başka birşey yazar doktoe
Mrve12 Dilekata123 daha yaptırmadım haftaya falan yaptırırım heralde. Bazen kasıklarımda hissediyorum bende
Dilekata123 Ahsenveannesi Hepsini denedik nerdeyse hastanede takviye bile aldım işe yaramadı akışına bıraktık bebek sağlıklı olsunda iyi bari ilaç kullanamıyorum erken gebelik belirtisimi acaba diye düşündüm kasıkta olmasını teşekkürler içimi ferahlattiniz
Ahsenveannesi Dilekata123 bebek senden kullandığı için sen zor biele gebelik geçirirsin yine de bence birkez daha tahlil ver gerekirse diyetisyene git beslenmeni düzenlesin madem ilaç alamiyorsun