SecilllGk İkili testimde papp-a değerinin sınırı 2,5’ken bizim 3 çıkmış. Diğer değer normal dedi doktorumuz. Ayrıntılı ultrasona bakarken daha dikkatli olacağız dedi. Çok korkuyorum bir problem var mıdır diye.:(
Seval2468 SecilllGk benim ense kalınlığı uyu ama kan testim riskli çıktı salı günü fetal dna yaptırdım. Sizin kan testi sonucunuz nasıl
Meryem_duzen SecilllGk üzülmeyin ultorson da ense kalınlığı burun kemiği yerindeyse Allah izniyle sıkıntı yoktur bana da dediler beni de cok üzdüler Allah izniyle kızım iyi sıkıntı yok detaylıya girdik dua edin dualarımlasınız ….
kubrayluc SecilllGk korkacak bişey yok canım diğerleri normalse MoM değeri diğer sonuçlardan birisi tabii ki tedbirli ilerlenmeli. Benimde 2.67 çıktı gerisinde hiç bir sorun yok ultrasonda da detaylı bakıldı içini ferah tut 🤲🏻
Zeynepozcan SecilllGk merhaba, bu 2,5 dediğiniz 2500 mü oluyor yoksa normal 2,5 mu? Çünkü benimde 3 gün önce ikili test sonucum çıktı papp-a 2003,00 çıkmış daha randevu günümüze de var o yüzden çok endişeliyim
SecilllGk Ruhsuz Ben doktorla sadece telefonda görüştüm bir dakikada böyle bir bilgi verdi sadece. E nabızdan ayrıntılı sonucu indirmeye çalıştım ama indiremedim o yüzden ayrıntılı sonuç elimde yok maalesef :(
SecilllGk Seval2468 ense kalınlığında bir sorun yok demişti, dediğim gibi papp-a değeri sınırın biraz üzerinde çıkmış. Ayrıntılı sonuç yok elimde maalesef henüz randevu alıp gidemedim sadece telefonla doktordan bilgi aldım. Fetal DNA nedir?
Seval2468 SecilllGk koldan bir tüp kan alınıyor yurt dışına gönderiliyor. 6250 ödedim ben biraz maliyetli bir test %99,9 doğru sonuç veriyormuş. Amniyosentezin alternatifi gibi düşünün
Seval2468 Meryem_duzen benimde ultrasonda sorun çıkmadı çokta hareketliydi . Ama biyokimyasal değerim 1:225 çıktı yaşımda 34 belkide o etkiledi bilmiyorum çok üzüldüm, ağladım. Kendimde özel eğitim öğretmeniyim daha duygusal oldum fetal dna yaptırdım sonuçları bekliyorum
SecilllGk Meryem_duzen kızınızın iyi olmasına çok sevindim hep iyi olsun inşallah 🥰 benim de ayrıntılı ultrasona girmeme biraz zaman var o zamana kadar bekleyeceğim. Umarım her şey yolundadır.🌸
SecilllGk Seval2468 Anlıyorum.Ben de özel eğitimde çalıştım bir sene, ondan mıdır bilmiyorum hep duygusal yaklaşıyorum. İnşallah sonuçlarımız iyi çıkar sizden de benden de iyi haberler alırız.🥰
Meryem_duzen SecilllGk kalbinizi ferah tutun. ElemNeşrah süresi boş bol okuyun La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin Okuyun Summes Sebila Yesserahu Okuyun ya musavvir Okuyun şifa olsun
Deryacik01 Benimde ikili testin sonucu yüksek risk çıktı 21 .haftada yapılan testin adını unuttum bilen varmı yaptiracam da
SecilllGk Meryem_duzen bolca okuyacağım size de dua edeceğim inşallah. Sağlıkla, hayırlı haberlerle gelsin kuzularımız 🫶🌸
Aysehappymom Benim papp-a değerim 10 serbest betahcg 204 çıkmış Kontrole de 10 gün var Çok stres oldum İnşallah hepimizin bebişleri sağlıklıdır