Hallerimvarbenim Sila66 Dr.Organic kullandım ben canım gebeliğim boyunca. Vegan ürünleri cilde de harika geliyor nemlendiricisi bir markanında toniğini kullanıyorum bitkisel aşırı iyi temizliyor ve canlandırıyor adına bakayım birazdan
Aynenkanka Sila66 cildin kuruya dönük karmaysa yves rocher-pure algue serisi çok güzel hem temiz içerikli
Daisy0000 Sila66 O zaman Cerave düşünebilirsiniz içeriği temiz. Ama köpürmüyor jel şeklinde bilginiz olsun 😍
Daisy0000 Aynenkanka Doktorum hassas ciltliler asla yves roshe ürünleri almamalı icerikleri hassas cilde uygun değil demişti bilginiz olsun
Bulbulyuvasi Sila66 neutrogena sivilce karsıtı yüz temizleme jeli kullanıyorum ben asırı memnunum yüzümü pamuk gibi yapıyor sivilcem normalde de yok ama bilmiyorum sivilcesi olup da kullanan hosnut olmayan var mıdır turuncu renkli olanı kullandım ben
Emineedrk Sila66 bepantolün yüz yıkama jeli o kullanıyorum yumuş yumuş oluyo yüzüm nemlendirici kullanamıyorum sivilcelerime iyi gelmiyor diye 😔
Aynenkanka Daisy0000 aa neden acaba ben çok beğeniyorum ürünlerini 🤷🏻♀️ hassas değil cildim kuruya dönük ne kullandıysam şimdiye kadar hep memnun kaldım da kişiye göre değişiyor işte
AyFa1608 Aynenkanka canım başka ne kullandın da memnun kaldın ? Benim yüzüm aşırı kuru bamyodan çıkıyorum pul pul dökülüyor, krem sürüyorum 10 dk sonra gene aynı elimi yüzüme sürüyorum kuruluktan şitir şitir ses geliyor artık odun gibi 🤦