CaglaArtul Hilak feyzatanis34 doğal alacaksa güvendiği temiz birinden temin etmeli Allah korusun o inekten sütüne bakteri enfeksiyon bulaşırsa iş daha kötü zaten o yüzden genelde pastörize edilmiş sür içmemiş öneriliyor ama dediğim gibi güvendiği temiz titiz bir yer varsa ordan alsın
Bahardkk Pastörize edilmemiş süt ürünleri hamilelikte kullanılmamalı, çiğ ürün tercih edilmemeli nesquik ve sütü her gün yapıyorum hatta burda birisi yazmıştı doktor önermiş bebeğe kilo aldırıyormuş. 🥰🥰
Nevaninannesi Bahardkk ben dr sormuştum. Güzelce kaynatırsan hiç bir sırun olmaz dedi. Ben kendi yoğurdumu hep kendim yaparım. Çok da yoğurt tüketiyorum . Doğuma 18 gün kaldı şükür iyiyiz :)
Nursaygi Hilak Sakıncası olucanı sanmam bende sütü sade ve şeker atılmış şekilde içemiyorum mesela içine kakao koyuyorum öyle tüketiyorum. ☺️
Asel-23 Hilak marketlerden aldığımız kutu sütlerin hiçbir faydası da yok zararı da yok. Marketlerden pastörize süt alabilirsin pastörize sütler zararlı mikroorganizmalardan arındırırmış içinde faydalı mikroorganizmalar var raf ömürleri kısa kapağı açıldığından itibaren 3 4 gün içinde tüketmen gerek
Semanurk Hilak ilk gebelikte hergün yiyordum nerdeyse 20 haftadan sonra hiçte bişey olmadı şuan 2 yaşında kendileri 😂