Kubra00111 Kızlar basit kist olmuş 3. Oluşu soğan kürleriyle geçiriyordum Dr öneriyordu tekrar başlıyorum adet görürsem 3. Gün kontrol dedi adet görmezsen gebelik testi yap 1 hafta sonra değerlerine bakalım dedi
kckfalmily Kubra00111 bende de 4 cm var iyi huylu gebeliğe engel değil dedi cok şükür dediği gibide oldu emzirmeyi kesince hemen hamile kaldim cok şükür ⚘ darisi size ve isteyen herkese🤲
Patito__ Kubra00111 bendede 5.5 cmlik var dr onemsiz dedi adet olmassam sokturucu veririm dedi olursan zamanla gecer dedi sdce uc aya kontrol verdi buyumuyorsa ugaliyorsa veya kayboluorsa mesele yok dedi. Smdilik takip edilck bndede eskiden ck cikti 6 cmlik cikmisti ondada sogan suyu icmistim ole gecti. Smdi de sogan kuru iccem adetimi bekliorm
Kubra00111 kckfalmily ya amin çok sevindim gerçekten moral oldu bu yazdıklarınız bende gebelik istiyoruz diye acaba engel olur mu diye düşündüm Dr da olmaz demesine rağmen
Kubra00111 Emineedrk yaa çok sevindim çok üzülmüştüm üçüncü kez tekrarladı ama normalde 3.5 ve 2.5 du bu bı anda böyle oldu kasıklarım ağrıyor insalah sağlıklı bi sekilde gebe olurum da geçer
Emineedrk Kubra00111 inşallah en yakın zamanda alırsınız bebiş haberiniii 🙏🏻🙏🏻🥰 bazen gebelikte de kaybolabiliyor belki hamile kaldığınız da geçer sizinkide 🥲
kckfalmily Kubra00111 en onemli etken stres lütfen akışına bırakın. İlk çocuğum da çikolata kistleri ile hamile kaldm ki doktorlar tüp bebek yap normal yolla olmaz diyordu ama hesap etmedikleri bisi var Allah ol der olur😊
Kubra00111 Emineedrk inşallah alttan muayene edince hafif zorlanma mi oluyor minik bir lekelenme oluyor da adet olmadan bebiş haberini alsam yumurtlama dönemini değerlendirdik de 1 hafta bekleyelim dedi dua eder misiniz çok sevinirim
Kubra00111 kckfalmily doğru tabi rabbim istedikten sonra iş olacağını buluyor , 5 cm basit kist sadece engel olur mu diye endişelendirdi birde kasıklarım ağrıyor rahim duvarinda kalinlasma var gebelik için bir hafta adet gecikmesini bekleyelim dedi
Mvr_Dogu Bende 5cm dermoid kisti vardi , 2 ay hap kullandim düsmedi sonra mecbur ameliyat oldum cunki sag yumurtaligimdaydi
Mvr_Dogu Kubra00111 kistlerin cok cesidi var basit kist ici sivi dolu olabilir ve patlama ihtimali daha yuksek. Dermoid kisti kireclenmis oluyor ve patlamiyor maalesef
Kubra00111 Patito__ bana da dedi gebelik olursa bir haftaya kadar gecikmen olunca test al yap dedi adet olursan 3. Gün kontrole gel dedi bide vücudumda karıncalanma oluyor kaşınıyor sizde de. Oldu mu Dr normal diyor