Zynppp_0999 Merhaba annelerimiz park yatak olarak elele madre modeli ile luca modeli arasında ki fark nedir bilen annelerim var mı acaba ?
guzelanne01_ Zynppp_0999 luca modelinde yatağının yanına alıp yarı yerine kadar indirme var diğerinde yok ama ve ben diğer model almıştım 2011 de hala yepyeni duruyor kaftındı şimdi şuan olsa luca modelini alırım
Mysmrt guzelanne01_ ben elele madre kullanıyorum yatağımın yanına alıp yarıya indirebiliyorum karıştırdınız sanırım🥰
Zynppp_0999 guzelanne01_ YouTube dan izledim madre modelini var yatak yanı indiriliyor iyice kafam karıştı 😀
guzelanne01_ Mysmrt alışveriş yapmaya gittiğimde bana böyle dediler bilemiyorumki kızımı doğuralı 12 yıl oldu şimdi 23 haftalığım siz kullanıyorsunuzda sizin doğrudur kız yanlış söyledi demekki bana
Zynppp_0999 Mysmrt Dimi var indirmesi izledim YouTube dan var gösteriyor. Ama lucadan farklı ne merak ediyorum ☺️
guzelanne01_ Aybarsmom_ hıım anladım canım Alışveriş yapmaya gittiğimde bayan böyle söyledi kızımıda doğrulı 12 yıl oldu ☺️