Bebeksu 13 haftalık gebeyim doktor balık hapı kullanmamı önerdi. Bir markayı yazdı ama pek içeriğini temiz bulmadım daha temiz içerikli güvenilir doğal balık hapı öneriniz var mıdır?👼🏻🌤
rose_gold_26 Bebeksu 12. Haftada bizde başlamıştık Elenetal 2 hem Multivitamin hem de OMEGA içeren halen daha kullanıyorum 22 . Haftadayız.
Miya-m Bebeksu 12 hafta itibari ile başlamıştım ben I MOM omega kullanıyorum. Araştırmadım açıkçası doktor bunu yazdı
Pnr_KMRC1 Bebeksu banada 13 haftada başladı en temiz içerik ocean mumy araştırabilirsiniz ben kullanıyorum gayet memnunum🌸
Bebeksu Ne zaman başlanması gerektiğini inanın hiç bilmiyorum Demir ve d vitamini eksikliğim başlamış acaba ondan mı düşündü ki bilemedim 😖
narinbianne Bebeksu canım omega3 lerde domuz jelatini muhabbeti çıkmış içeriklerini açıklamıyorlar yeni bir türk markası var ismi “omegrav” sığır jelatini kullanıyorlar içeriği temiz bir aydır kullanıyorum tavsiye ederim🙏🏻
Kubracigimm Bebeksu bende 4.aydan beri Solgar 950 mg kullanıyorum. İçeriğine baktığımda balık yağı konsantresi ve sığır jelatini yazıyor. İlk kutum bitti hatta bugün ikincisini aldım.
Yason Bioscience pregnavit omega3 probiyotik ve multivitamin biraz pahali gelebilir ama icerik cok iyi hersey var icinde bende 8.haftadan beri kullaniyorum