Bus_bus Ben bi takım fotoğraf çekiminde giymek için beyaz lohusa seti aldım birde doğumdan çıkınca giymek için emzirme kolaylığı olan bir takım daha aldım
Sadiyes Bus_bus suwenin bı takımı güzel mi ya ben de alcaktım indirimdeydi fermuarlı falan hoşuma gitti ama yorumları kötüydü kumaş kalitesi falan çok kötü yazmışlar kararsız kaldım. Normalde hep suwen kullanıyorum iç çamaşırı pijama falan cok memnunum.
Ozlemmisss Bkmcnkr Hayır göstermiyor. Bu arada boyum 1.70 sanki Bi tık kısa gibi oldu bilginiz olsun daha uzunsanız almayın. Ama kullamıcam ben 😄
Halis4169 bendiyebiriii evettt ta kendisi başka mı alsam diyorum ama ya gelirse diye alamıyorum onu bekliyorum inşAllah gelir
B_Senbulut mylittlebabym merhaba:) pembe ve beyaz renkli olanı çok beğendim nereden aldınız acaba? Cevap verebilirseniz sevinirim:)
mylittlebabym B_Senbulut pembe olan Penti mama dusty diye geçiyor, beyaz olanda Trendyol Elit lohusa gecelik yazarsanız çıkıyor :)
ipekmom_ SemaSelim giona biyeli pijama takımı yazınca çıkıyor canım, link paylaşmak yasakmış sanırım. Ama çok açık renk alırsan içini belli edebilir biraz ince yazlık kumaş bilgin olsun 😊
esmaa_umitt Meryem_79 Siyahlı takımı kaç kiloya hangi bedende aldınız acaba yorumlarda kalıp dar bir beden büyük alın diyen çok olmuşta kararsiz kaldım
mylittlebabym unlusura pembe olan Penti mama dusty diye geçiyor, gri olan Trendyol strawbery satıcı ismi, beyaz olan da yine trendyol Elit gecelik seti yazarsanız çıkar :)
Bus_bus Sadiyes bence gayet güzel kumaşı yumuşak yakma terletme yapmaz yıkadımda çekme bozulmada olmadı aldığım gibi duruyor