Mihrimah18 Gebeliğim, oğlumdan sonra iki kaybm oldu. Biri 20 biri 18. Her ikisinde de 8 ve 9. Haftalarda kanama ile başlıyordu. Yine kanama oldu. Daha doktora geçmedim. Ama artık tükendim😔😔 cuma hürmetine dua istiyorum
CayGetireyimMi Mihrimah18 Rabbım sağlıcakla kavuşmanın nasip etsin canım. Sebep ne? Neden oluyormuş kanamalar? İğne vs kullanıyor musun kan sulandirici?
monarosamommy Mihrimah18 Allahım inşirah ferahlığı versin isyan etme canim benim dua edelim Rabbim bir bildiği vardır Allah yardımcımız olsun
Mihrimah18 CayGetireyimMi kullanıyorum günde iki oksapar ve koraspirin ama ben koraspirini 20 şubatta iğneye başladık o zamandan beridir sadece iki kes attm, kanama yapar die korktm. Doktoru bekliyorm başkaca bi Doktora geldm, bakalım ne diyecek
Aliyeva9094 Dualarim sizinle ve butun hamilelerimize. Sag saglim bebeklerimizi kucagimiza alalim hepimiz. Amin🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Mihrimah18 monarosamommy isyan etmiyorum canım ama hani nasıl derler ümitsizliğe katıldım yani dün. Bebişim iyi hamd olsun, kese etrafnda kanamam var. İnşallah sağlıcakla kucagma almak nasip olur