Busece06 Kızlar 12+2 deyiz doktorumuz biraz önce şuanlık kız dedi değişen oldu mu aranızda heyecanlandım ben e bebeğe gidiyom bişey diyin 😅😅
lilosbebek Busece06 benim değişti 12 haftada kız denilmişti erkekmiş 16 haftaya kadar bekleseniz daha iyi olur
Eluf Busece06 daha çok küçük canm 22 haftalik değişen var bekle seninki degesme daha yüksek minik daha canim
sedabalcioglu_ Busece06 banada aynısını dediler. 12+5de ikili test yaptırırken kıza benzettim dedi. Bugün kontrolüm vardı erkek olduğunu öğrendik baya belirgin şekilde. 😊 16+5 günlüğüz bu arada.
_tuuggcce_ Şu anlık kız dediyse bence biraz daha bekleyin. Değişebilir. Benimde 2dir net olmasa da bir şey diyorlar. Mesela bugün %90 erkek ama siz yine de kimseye söylemeyin şimdilik, haftaya tekrar bakalım dedi 🙈 bende bekliyorum bakalım
Busraakay_26 Bence biraz daha bekle canım çümkü kıyafetler de ucuz değil değişe bilir de ama almak istiyorsan ara şeyler al ki elinde patlamasın 😂
symabskrt Ne olur ne olmaz 16.haftaya kadar bekle canım değişebilir çok erken yeğenime doğana kadar kız dediler doğdu erkek 🤭🤭
3kuzuAnnesiyim symabskrt nasil saklamis. Bende kiz denilenler dglde erkk denilenleri daha cok duyuyorum kirdondan dolayi
Eceecim Busece06 bana da o haftalarda büyük ihtimal kız demişti. Diğer kontrolde ve detaylıda erkek olduğunu öğrendik ☺️☺️
Busece06 Ayy ne çok değişen varmış benimki baya erkenmiş o zaman ben biraz daha oturduğum yerde oturayım 😅😅 çok sağolun 💕💕
ArvenMom Busece06 çok erken yanılma payı yüksek o haftada erkeğe benziyor demişti 18 de zar zor kız olduğunu öğrendik
beyzacmvrc Busece06 daha çok erken bekle ☺️ ortak renkelrde bir iki bişey alabilirsin hevesin varsa ben öyle yapmıştım ☺️
3Tospikannesi Busece06 13 haftalık ikili test yaptırırken kız diyebilirim ama parlaklık gördüm sonra erkek de olabilir dedi 😂 16 haftada belli olur net dedi bakalım değişecek mi illa bişeyler alacaksan beşik al puset al ana kucağı al babynest filan al bak çok örnek verdim 😂 ben beşik alacam bi yerden başlamak lazım 🤭
Deletedmom_116 Busece06 Degisir benimde öle oldu 11 de tahmin etti ufak tefek ta 18 de megersem oğlan mis😂