Ahsenkeskin Merhaba, 7 haftalık gebeyim. Kanamam var ve yatış verdi doktorum. Bu süreçte duş almam bir sıkıntı olur mu?
Nrgllll Ahsenkeskin bana çok sıcak suyla duş alma demişti doktorum. Kanamam bitti ama lekelenmelerim devam ediyor. Yinede ılık suyla duş alıyorum sende öyle yap bence canım
Zynp-1 Ahsenkeskin kanamanız haftalarca sürebilir duş almak zorunda kalacaksınız yani doktorunuza danışın yine ama sıkıntı olacağınızı düşünmüyorum
_tuuggcce_ Benim kanamam olduğu zaman doktora sormuştum, duş alabilirsin demişti. Ama her gebelik farklı, her doktor görüşü de farklı oluyor. Siz yine kendi doktorunuza bunu danışın bence
Ahsenkeskin Mihrimah18 benim 10 gün önce lekelenmem vardı doktor 5 gün rapor verdi. Geçmişti hemen fakat dün gece tekrar başladı bu seferde 10 gün rapor verdi. Evet insan o an ister istemez korkuyo panik yapıyor. Hemen doktora bi git bence canım aksatma
Mihrimah18 Ahsenkeskin çok uçuk pembeydi lekelenme, ben kan sulandırıcı kullanıyorm belkide ondan oldu bilmşorm daha dün doktorumda muayenedeyim. Hafif karın ağrın var görüyorm demişti. Pruloton depot vurmuştu. Benim bu 3. Yaşayışım maalesef 2 bebeğimi böyle kaybettim o yğzden çok korkuyorm