Ginger_ e_k ayy hepimize kocaman maşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🧿😇🌸❤️
Defnesa 39+2 olduk benin 36 dan sonra belli olmaya başladı kimse farketmiyordu hamile olduğumu 😂 bugün doktorum yine nerede oğlan ya getirmedin mi yanında dedi aşırı çıkmadı hiç
kuzeymomsss Defnesa benim de 30 haftalıkken çıkmaya başladı 37 haftalıkken doğum yaptım, önlük giydim doğum için almaya geldiler ebe sizin de doğum muydu diye sordu 😂 normalde dar giymedikçe belli olmuyordu önlük ile hiç belli olmadı 😂
Lavina Ginger_ ilkinden 20 den sonra minik minik göründü dışardan yine beli etmiyordu bu 3 16 haftalık maşallahı var sanırsın 27 haftalardayım önceki göbek gitmediği için üstüne eklendi 😅
Gln0110 Ginger_ büyür büyür yakındır, ilk hamilelikse yavaş yavaş çıkıyor ama 6. Aydan sonra birden büyüyormuş
Nazli-61 Ginger_ 32. Haftadan sonra diyebilirim öncesinde de vardı ama çok küçük hiç belli olmuyor gibiydi yersin şişer birazdan iner öyle bi göbekti Şuan 34+3 baya belli 😂 bende çıkmayacak sanmıştım ama çıktı yani 😂
Deletedmom_116 Ginger_ olabilir 😂😂Kendimde küçük biseyim ama bı turlu karinim çıkmamisti o haftalarda iç karinimda darmis ama nasıl oldu bilemedim😂