Bus1-ra Selisscee mesajınızı yemi gördüm kusura bakmayın , ben yeğenim de onu kullandığı için tercih ettim gayet kullanışlı ve güzel sağlam yani rahat 4 yaşına kadar kullanır diye düşünüyorum 🥰
Rebulice nidosh Olsun kollayın yine de. Bazen civilde düşüyor park yataklar. En uzun kullanacağı beşik bence.
Buketterenn alparslansmother kullanımı nasıl acaba memnun musunuz ikiz bebek bekliyorum iki tane sipariş edeceğim ona göre
alparslansmother Buketterenn daha kullanmadim bende bebek bekliyorum 24+5 bence cok tatlis bir besik zaten kendi ayri yatagida var bu gece benim yanimda yatmasi icin bir kac ay sadece yeterli bir besik o kadar abartmaya gerek yok
ikra06_09 Kubraa38 Evet sallanıyor yan koruyucusu çok kolay inip çıkıyor ben 2200 aldım ebebekten indirimde
91mer Mamaaa ay bizdeee cok zorlandık Vala 🤣 surdan burdan biseyler yaptık kapandı suan hatırlamıyorum 🙊 Ama o köşelerdeki bağlantılar var ya onları hafif eğin bükün sonra oradaki ipi çekin
Mamaaa 91mer Büyük uğraşlar ve sinir bozulması sonucu öğrendik basit bi yolu varmış aslında ama bulana kadar deli olduk 😂