bsrguneri03 Kızlarrr tiroıtleri yavas calısan ve ilaç kullananlarr yazabılır mı ne kadar kullandınız ve gebelıkte cok etkılımı tiroitler bende kullandım bitti daha kontrolüme 2 hafta var yeniden kullanmalımıyım ????
beyzacmvrc bsrguneri03 baştan beri öyle canım Değerim ilk öğrendiğim de 4.54 du ilaç kullanıyorum 25 mg lik Ama pek de dusmuyo doktor da yukseltmiyo Değer çok yüksek olduğu zaman anca zaraei olurmuş oda çok düşük ihtimal ama bence yazdır ilacını ihmal etme sağlık ocağı kapanmadan yazdır al iç aksatmadan yinede Senin değerini kaç
zeyzey_06 bsrguneri03 ben öğrendiğimde 4.50 idi 25 mcg levotiron kullanıyordum endokrin doktoru dozumu 2 katına çıkardı 50 kullandım sonra düştü 0.90 lara.sizde devam etmelisiniz bnce ama bi doktorunuza danışın
Sevilmom bsrguneri03 canım tiroid gebelikte çok önemli eğer bittiyse ilacın hemen al aynı şekilde sabah aç karnına kullanmaya başla Gebelik sonuna kadar devam etmen gerekiyor mutlaka Doğumdan sonra da doktoruna tamam mı devam mı diye sorarsın
bsrguneri03 Fik euthyrox kullanıyordum bıtınce bıraktık daha var kontrolume sanırım buda önemli bı etkenmıs gebelıkte o yüzden sızlere sormak istedım bebegın zıhınsel acıdan gelısımını etkılıyormus
bsrguneri03 zeyzey_06 euthyrx kullanıyordum degerlerımı bılmıyorumm ama ararsam doktor bısey söyler heralde en iyisi arayıp sorayımm cok teşekkür ederım 😍
Fik bsrguneri03 evet bir arkadaşım erken doğum düşük riskine sebep olabiliyor yüksek demişti dokotor sadece 2.50 altı olmasını isteriz gebelikte iyi değil demişti bende 25 mg kullanıyorum TSH değerim 4.25 den 4.05 e düştü sağlık ocağında kan verdiydim o dedi şuan elinde var bitince gel yazalım aksatma dedi
bsrguneri03 Sevilmom tamamm cok teşekkür ederimmm bı süre ara vermıstım umarım bı sıkıntı olmazzz alıp kullanacağım yenıdenn çok sağolun ❤️❤️❤️