Mucizem81 Merhaba bayanlar regli olmama 5 gun var ve üç gün önce kan testi yaptırdım 3.42 çıktı bugün yine yaptırdım. 2.89 cikti sizce bu nedir hamilemiyim dır tecrübelerini paylasirim siniz.
Byncdii Mucizem81 daha çok erken reglinizin günü 1 hafta geçtikten sonra kan testi yaptırıp en doğru sonucu o zaman alabilirsiniz şuan var yada yok denilemez ama şüpheli gibide bir durum var umarım hamilesinizdir inşallah hayırlı haberler alırsınız 🌺🌺🤭🤭
Busracetin Mucizem81 hamilelik icin 2 gunde bir betahcg duzenli bir artis gostermesi gerekiyor , sizde öyle olmamis duşüş olmuş ama yine de adetiniz gecikirse tekrar yenilersiniz kan testini en doğru sonucu o şekilde alirsiniz , hakkinizda hayirlisi olsun 🌺
Mucizem81 Msalbyrk peki böyle değerler düşüyor regli doneminde yükselebilir mi diyorsun ne kadar sağlıklı olabilir
Byncdii Mucizem81 bu konu hakkında bir bilgim yok canım ama eğer hamilelik gerçekleşiyorsa belki kana vücuda yeni karışmaya başlamıştır bu yüzdende olabilir sabretmek zor farkındayım ama biraz daha sabret canım o zaman en doğru sonucu almış olursun 🤭🤭🌺🌺
Heisenberg Mucizem81 Düzceli misiniz? Ben reglden 1 hafta önce kan testi yaptırdığımda 1.20 çıktı negatif dendi ama o ay hamileymişim mesela. 2 gün kala kaset test yaptığımda çift çizgiydi ve gidip yeniden kan testi verdiğimde 210 olmuştu değerim. Çok stresli zamanlar sizi anlıyorum ama olabiliğince rahat olun Allah en güzel en hayırlı zamanda kucağınızı doldursun inşallah☺️
Mucizem81 Heisenberg amin inşallah yok duzceli değilim teşekkürler benimde 4 gun var ama 2.89 cikti anlamadım.