Mlkengn Lavinya1811 Florya hastanesinde Seçil hanıma gidiyorum çok cana yakın ve ilgili biri. Şimdilik memnunum. Muayene ücreti sigortalı 500 tl
Sila66 Avcılar Anadolu Hakan Kılınç Çok ılgılı güler yüzlü şakacı muayene ücreti 400 bugün bıle hemen whatsaptan mesajıma döndü yazdı baktı ılaclara ❤️
pembe_panter Sila66 ona ssvd hakkında ne düşünüyorsunuz dedim. Demediğini bırakmadı, en kötü senaryoyu yazdı. Bir doktor arkadaşının hastası ssvd sırasında ölmüş. Bunu söyledi bana. Ve benim gözümde bitti.
Sila66 pembe_panter Hakan hoca olanı dıyen doktor bana da ıhtımallarımı dedı herseyı açık net yüzüne der sonradan öyle böyle demez olabılcek ne varsa der sana ❤️
Sila66 pembe_panter tabiki herkesin memnuniyeti Farklı ama ben çok sevıyorum bı doktor degıl abı olarak görüyorum 🤍
Lavinya1811 pembe_panter Nil Belgeni tavsiye ederim eden çok kişi var, ilgisi çok güzel diyorlar içeriye muayene ye girildiğinde uzun duruyorsunuz çok ilgileniyor diyorlar doğru mu büyük ihtimalle bende gitmeyi düşünüyorum size sormak istedim
Lavinya1811 Mlkengn florya hastanesi tam olarak nerede? Muayeneye gitmek istiyorum ama karar veremiyorum bir türlü
Sozde Lavinya1811 çok iyi bir doktor evet onunla başladık ama kanama yaşadığım için attığım fotoğrafı görüp geri dönmedi bile çok yoğun onunda suçu değil her gittiğinizde iki saat sıra beklemeyi göze alın birde randevu almanıza rağmen
Lavinya1811 Sozde Haklısınız yoğunluktan dönüş yapamamış olabilir bu konuda üzüldüm sizin adınıza çok geçmiş olsun tekrardan :( Nil hanıma sanırım randevu alacağım tavsiyeler hep onun üzerine, siz gidiyor musunuz ?
Sozde Lavinya1811 1.5 haftalık başlayıp 16.haftam da bırakmak zorunda kaldım randevu almamıza rağmen iki saat sıra bekliyorduk aynı hastanede selda hanıma geçtim ondan da çok memnunum şuan 27 haftalığım kanama sürecimi selda hanımla atlattım🙏🏻
Lavinya1811 Sozde sıra beklemenizi anlıyorum çok zor tahmin edebiliyorum canım, eğer Selda hanımdan memnunsan devam etmene çok sevindim Çok geçmiş olsun tekrardan Allahım sanada bebişine de sağlık versin kucağına almayı nasip etsin inşallah🙏🏻
Sozde Lavinya1811 Bu arada gitmeden önce arayın randevu alsanız dahi yarım saat önce arayın ona göre çağırsınlar