Duygusalanne Hafta ve de sonrasında doktorun emin bir şekilde direk bu pipisi diye gösterdiği hatta direk o bölgenin fotoğrafını verip de sonradan kıza dönen oluyor mu çok merak ediyorum 🙊☺️
ggamze_akdemir44 Duygusalanne erkek deyip kız olanını hiç görmedim ama kız deyip sonradan erkek olan var. Abimin eşine önce kız dediler sonra tekrar gitti oğlan dediler oğlan doğdu.
Smeyye_9195 Duygusalanne Bana 12+0 da %90 erkege benziyor dedi 10 gun sonra gel netlestirelim dedi 10 gun sonra net kiz dedi 😂
DnzTnr Duygusalanne ben doktoruma sordum da kızdan erkeğe dönüyormuş ama erkekten kıza dönmesi pek olmaz dedi bide 16. Haftada artık tam belli cinsiyet değişmesi çok nadir bişey olur
Duygusalanne ggamze_akdemir44 Kızdan erkeğe dönen oluyor duydum🙂 çok nadir erkekten kıza dönenlerin yorumlarina denk gelmiştim merak ettim ne kadar çoğunlukta🙊
ggamze_akdemir44 Duygusalanne gerçekten öyle😁 şu anda bende hamileyim 13 hafta oldu. Geçen hafta 12 haftalıkken gittiğimde bana da çıkıntı var erkeğe benziyor dedi ama yanılabilirim dedi hiç kız demedi🤗