beyzacmvrc _mmmmellek maşallah detaylı ultrason galiba ♥️ bizimki de çok güzeldi 😊 detaylı ultrason başka gerçekten sonra kontrolw gittim daha da büyüdüğü halde net şekilde göremedik foto bile alamadık 😅 detaylı daki cok güzeldi ama 🥲
Sevvl _mmmmellek kiz yerim onu ben helal göstermiş kendını bizimkiler bir saat dönmedi döndü dedik tam plesantaya yüzünü yasladı adamda pes etti artık çok hastam var arkada dedi öyle inatlar😂
Koalammm _mmmmellek Bu detaylı ultrasonu isteyince yapıyorlar dimi canım hani sorun var mı bebekte gibisinden bu dediğin detaylı o dimi ücret ödediniz mi extra detaylı yaptırmak için
Diidosd Çok güzel yaa 🥲🥲 maşallah. Bizim doktorumuz detaylı ultrasonda çıktı vermedi üzgünüm. Ama internet sitesine yüklenmiş oradan indirdim. Ama normal ultrason gibi. Böyle renkli değil ☹️
_mmmmellek Diidosd Bana hediye etti iki tanesinii haftam 33+4 sırf yüzlerini göreyim die detaylıya girdim😂
beyzacmvrc Sila66 bize de vermedi canım CD verdi her yer vermiyo biz kendimiz çektik telefona.ama adamın CD ye attiklarindsn bile daha güzel resim video yakalamis eşim yani😂😂
beyzacmvrc _mmmmellek çektim tellee♥️ Kendi doktoruma gitmiştim dün haftası 5 hafta daha ilerde olduğu halde orda net çıkmadı demek istedim yani detaylı ultrason cihazı çok güzel gösteriyo demek istedim😂
beyzacmvrc Sila66 boşver kız kendiniz çektiyseniz Bizde izleyemedik bile bir ayı geçti dün normal kontrole gittim rica ettm usb ye aktarttim zorla ama 3 tane kısa video var bizim çektiğimiz videolar daha güzel nerdeyse 😂😂
beyzacmvrc Diidosd tüh ya saçmalık Bizimki çok iyiydi yüzünü bı eliyle kapadı bebişim doktor açsın diye uğraştı baya bu sefer ötekini de kapadı 😂😂 sonra zar zor açtı sağolsun baya uğraştırdı doktoru Güzel pozlar yakalayalm diye uğraştı adam sağolsun
_mmmmellek Sevvl Senin kızların ne yapacağı belli değil hiç şaşıyrmoyorm artıkk nazlı kızlar çünkü alıştık artıkk bütün forma ses saldı miniklerr. Az kaldı bekle doğunca görürsün canm 😄💓
_mmmmellek Koalammm evet kuzum erken haftatalrda yaptıryor çoğu kişi ama men yüzlerini görmek için yaptırdım haftam 34 zaten hastalık vs olsa bile görnmez şu haftada sadece yüzlerini gördüm