Sedaa5561 arzumucahit69 ikisinde de çıkıntı var bende bugün gittim 14 haftalığım bir çıkıntı var ama erkekte de kızda da oluyor dedi doktor demek istediği buymuş 😊
arzumucahit69 Sedaa5561 kızda çok belirgin olmuyormuş canımm 14 15 haftalıklarda benimkini gösterdi dümdüz mesela attığım fotolarla karşılaştır belki daha iyi anlarsın ☺️
arzumucahit69 Aleynamesutdeveci canım seninki hiç anlaşılmıyor attığım fotolar gibi olması lazım ve seninki zaten çok küçük ☺️
arzumucahit69 Mr29 aa canım direk anladım 🤭 bu teori 14 15 haftalıkta tutuyor zaten biliyosun fransada 19 20 haftadan öncede söylemiyorlar bu yüzden 🤭😊
arzumucahit69 Tkzbuse canım seninki çok küçük dediğim gibi teori 14 15 haftalık da belli oluyor bende ona bakıyorum
arzumucahit69 Mr29 bende çok merak ettim hatta 2 tane doktor a gittim 14+6 da tahmin yaptı çok emin konuşarak kız dedi 😍
arzumucahit69 HdyEsm canım internetteki fotolara bakıyorum çok aradayım ya tam göbeğinin altı net görünmüyor ikilemde kaldım şuan ama bence kız gibi
arzumucahit69 Tug28 sizin attığınız fotoğrafta Fransa’daki teoriye göre erkek canım çok belli gibi rabbim gönlünüze göre verir inşallah ❤️
arzumucahit69 HdyEsm rica ederim kesinlik benim dediğim demiyorum fransadaki teori ye göre baktım fotolardan o yüzden bi fikir söyledim rabbim gönlünüze göre verir inşallah ❤️