Aslibh Sevimlipanda24 pek onerilmiyor bazenc damak yapisini bozabilir hic alistırmayin damak yapisi bozuklugu cok kotu konusmayida etkiler cene kaslarinida bozuyor
asilbabymom Kullanma taraftarı çok değilim. Ama anne başlığı hissiyatı veren philips aventi öneriyorum
mercimekkoftesi1 Gizzgzz ay bende kızım 29 aylık yazmışım yaa daha 19 aylık 😅 ya bende araştırdım biraz bozulur falan yazıyor inşallah bozulmaz 😄
Gizzgzz mercimekkoftesi1 valla geç konuşmaya şahit oldum ama diş bozukluğuna bişey diyemeyecem damaklı emzik diş yapısını bozmasın diye bildiğim kadarıyla
Crnryyn01 DerininAnnesi35 benim aldığım emzik avente aşırı benziyordu o yüzden zorluk çekmedi. Onuda 6 ay kullandık kullanmadık. Tabi o 6 ayda belkide 10 tane emzik değişti 😂😂
Sengul-9798 Sevimlipanda24 yalancı emzik tutturmamak daha sağlıklı oluyor yinede siz bilir siniz bu sefer annenin memesini almıyor hep yalancı emziği istiyor çocuk alıştığı için
ezgusscom Sevimlipanda24 ![https://mutluresim.com/images/2023/03/04/WZ0uF.jpg] ben bundan almıştım bunu denicem 😁
bendiyebiriii Sevimlipanda24 tutup tutmayacağı belli olmuyormuş ama en yüksek ihtimal kauçukları tutuyorlar falan dedi birkaç kişi. Ben de wee baby kauçuk olandan aldım. Tutacak mı göreceğiz😅
DuyguAsel Philips avent soothie aldım kızım için doğumum 13 gün sonra olacak kullanır mıyız bilmiyorum