Edaaa_55 Merhaba kızlar 35. Haftadayim saçımı boyatmak istiyorum yaptıran sorun olan bu haftalarda doktoru yaptırmak olmaz diyen var mı aranızda merak ediyorum yardımcı olur musunuz
Tbayram Edaaa_55 Bende 35+3haftadayım doğuma yakın boyamayı düşünüyorum ama hangi hafta yapsam bilemedim malum akıyor yada boyamadan doğarsa diye 🤷🏻♀️
Pinar4588 Edaaa_55 Ben 13. Haftamda bitkisel boya ile boyadım koku kaşıntı hiç bişi olmadı beni rahatsız etmedi. Şuan 19+5 olduk yine boyayasım var 🙈
pinkioctober Pinar4588 marka ne tercih ettiniz acaba? Bi de beyazları çok kapatmıyo diyolar doğal boyalar😔
Pinar4588 pinkioctober canım ben hamilelikten önce saçlarımı mavi siyah boyuyordum haliyle beyazlarım çok belli oluyor çıkınca. Hamile kaldıktan sonra DIECI markasının mavi siyahını aldım denemek için gayet güzel kapattı beyazlarımı ve sıfır koku kaşıntı. Mavi siyah boyalar normaldede akar bu bitkisel boyada aktı ama hiç beyazlarımı hiç göstermedi memnun kalınca trendyolda 3’lü paketini aldım doğum yaptıktan sonra bile bununla devam ederim ben memnun kaldım . https://ty.gl/quyzp1w9jg Linkinde bu bir sürü renginde mevcut
pinkioctober Pinar4588 ben de ayda bir rutin boyuyordum beyazlarım çok fazla var mecbur boyayamıyorum şu an kaç aydır görüntü kötü durumda😔 14. Haftadayım biraz geçsin deneyeceğim bunu teşekkür ederim
Pinar4588 pinkioctober rica ederim canım kış diye soğuktan bir yere çıkamadığımız için iyice saldık kendimizi🙈. Amonyaksız yazanı alıyorum onu belirtmeyi unutmuşum alırsan ona dikkat et canım 🤗