Busra354 Arkadaşlar devlet hastanesinde tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmış kadin doğumlu şuan 5 haftaljk
dexter Busra354 merhaba hayırlı olsun, türkan özilhanda hatice burcu diye bir doktor var biraz soğuk ama aşırı işinin ehli, soyadını hatırlayamadım da görürsünüz randevu alırken. bir de egede doç. ali akdemir’i öneriyorlar ama ücretli bakıyor
Plncnr-dnsn Busra354 eğer yakınsanız menemen devlet hastanesi emre canverenler çok iyi bilgili bir doktor can hastanesinden gelmiş hem eşimide alıyor muayene sırasında çok memnun kaldık
berivan12 dexter hatice burcu çınar benim doktorum suan yanina gidiyorum okadar iyi bir doktor ki anlatamm
minikmucizem1_ dexter hakan ozgonen de iyi bende ona gidiyordum riskli gebelik olunca hastane değiştirmek zorunda kaldım yoksa devam ederdim çok iyi biri
Tinkipinki minikmucizem1_ mhrs üzerinden ege’ ye randevu alınamıyor ama . Kendi sitesinden alınıyor. Orda da ücretli olup olmadığı yazmıyor o yüzden sordum. E nabızdan da sonuc görüntüleniyor randevu alınmıyor
minikmucizem1_ Tinkipinki Hatice hanımı önermiş onun için sorduğunu sanıp cevap yazmıştım ben yanlış anlaşılma oldu galiba 🤗
dexter Tinkipinki merhaba ege özel öğretim üyesi randevu yazdığınızda tüm bölüm ve doktorlar için telefon numarası var oradan arayıp sekreterinden randevuyu alıyorsunuz. egede sanırım ultrason kısmındaydı gişe var ücreti yatırıyorsunuz
Tinkipinki minikmucizem1_ yok bende girdim bakıyorum acaba ben mi yanlıs bakıyorum diye karışıklık oldu😊🙈 mesai dışı poliklinik nedir nasıl oluyor ücretlileri merak ettiğimden yazdım özele giriyor sanırım😊
Tinkipinki dexter harika dün sizden sonra araştırırken gördüm. Daha öncesinde dikkat etmemişim sanırım gözümden kaçmış. Siz doktor ücretleri hakkında bilgi sahibimisiniz yada herhangi birine gittiniz mi 😊
dexter Tinkipinki ali akdemire gidecektim ama devlette doğumda epidural seçemiyoruz diye sıcak bakmadım sonra tınaztepede bir doktor bulup ona gidince vazgeçtim. sekreterine sormuştum zamdan önce 380 liraydı. 450 falan olmuştur muhtemelen.
Vandb Plncnr-dnsn emre beyle devam ettinizmi acaba hastane şartları nasıl ilk doğumumu emre bey yaptırdı tekrar gitmek istiyorum fakat hastaneyi hiç bilmiyorum
Plncnr-dnsn Vandb valla ilk doğumumu can hastanesinde yaptım sezaryen ile ikincide hertürlü sezeryan olacağı için devlet hastanesinde yapmaya karar verdim menemenliyim hastane olarak iyi ama doğum olarak Bi tecrübeye sahip değilim en başından beri emre beye takipliyim devlet hastanesine geçince biraz ayak uydurmuş sanırım ortama soru sormayla konuşuyor sorularımada gebelikten diyor 😂 kötünün iyisi diyelim artık siz nasıldınız emre beyle
Vandb Plncnr-dnsn genel anlamda çok konuşmayan birisi zaten emre bey ben direk onla başladım onla bitirdim genel anlatıyor durumu çok detaylara girmez rahat birisi girerdim bakardık genel söylerdi çıkardım😊 muhtelemen yapısı hala aynıdır. Bende tekrar bir gitmeyi düşünüyorum gebelik durumum var ama hastaneyi bilmediğim için tereddütlüyüm