Minikkusun_annesi Esma_Nur0 bizde 6+5 olduk maşallah doktora 1 hafta sonra gideceğim inşallah oznm bende kalp atışını duyarım heyecandan yerimde duramıyorum bir an önce 1 hafta sabırla geçmesini bekliyorum. Rabbim hepimizin evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah annişler 💞💕
Makke Esma_Nur0 8+1 de duydum canım senim doktorun şçinin rahat oldugunu söylemiş benimki kafamı karıştırmıştı 😊 hayırlı olsun saglıkla gelsin inşallah 🥰
mrvsrcn Esma_Nur0 biz 5+5 de cok az duyduk on gün sonra gelin tekrar dinleyelim daha net olur dedi cuma günü tekrar gideceğiz ☺️
Damla26- Esma_Nur0 bazi bebeklerin daha gec duyulabiliyor 7 veya 8 haftayi duyabiliyor hic endise etmeyin ve bebeginizi hissedin konusun onunla. Sesini duyuracaktir size🤭😊
ilgihazaal Esma_Nur0 hayirli olsun🤗 6+4 te duyduk ama erken dollenme olmus galiba oldan olayi hafta olarak öndeydik :) yegenimi 7 haftada duymuştuk. Hayirlisiyla duyarsiniz inşallah
Ayssee20 Esma_Nur0 alttan bakınca mi duyamadiniz benimde böyle bir sorunum oldu 6 haftalikken gittim o zaman duyarsin git dediler devlete gittim ustten bakti goremedi bile bebegi sonra aksamina özele gittim.alttan bakti kalp sesini de duyduk kendisini de gördük şükür
civcivin_annesi Ya lütfen bizim için dua edermisiniz?😔🤲6hafta 1günlükken gittim doktor kalp atışı yok dedi 9 mart tekrar çağırdı. Eğer kalp atışı oluşmazsa kürtaj olucakmişim 😔
S_M Esma_Nur0 5+5 de hamile olduğumu öğrendim 🙂 6+3 de de hem keseti hem bebeği hem de kalp atışını duyduk 🤩
Zeyzey055 Esma_Nur0 7. Hafta çok erken ki yani duyulabilir ama endişelenmeye gerek yok 1 hafta sonra net duyarsınız