ilkin41 ArvenMom 1. Saat üst sınır 140 2. Saat üst sınır 120dir. Yüksek ihtimalle diyetisyene yönlendirirler çünkü ilk saat yüksek çıkmış 🤦🏻♀️
2prensesannesiiii ArvenMom ay hiç bişey anlamadım korkulacak bişey değil dedi asistanı drumun dikkat etmek gerekiyormuş sadece 🙏🏻
Pamuk ArvenMom 100 gramda 1 saat 2 saat 3 saat olmak üzere ölçülüyor 195,165,145 altında olması bekleniyor 100gramda bunların üstünde olursa gebelik diyabeti teşhisi konuluyor ben insülin kullaniyorum
2prensesannesiiii ArvenMom evet haftaya çarşamba bugün 50 likte 151 çıktı gebelik şekerim haftaya 100 lük yapılacak
ilkin41 2prensesannesiiii sizin o kadar yüksek değil değeriniz ama üst sınırı geçmiş. Sadece diyet yap şeker tuz hamurişini kesin derler diye düşünüyorum.
ArvenMom ilkin41 o ilk saat çıkması o kadar normal ki çünkü içtiğim şey şerbet gibi beynim uyuştu kaç saat açsın bi anda şeker giriyo ama 50 gr da aç değildim direk
2prensesannesiiii ilkin41 öyle dediler bugün 2 . Testi yapacaklar haftaya 4 saat takiple bakalım o nasıl çıkacak korkulacak bişey değil dedi dr asistanı ama çıkmasaydı iyiydi
ilkin41 ArvenMom anladım ama gebelik şekeri olanda o içilen içecek zaten ilk saatten belli ediyor. Gebelik şekeri olmayan annelerin 140 altında çıkıyor sonucu o içeceğe rağmen.
ilkin41 2prensesannesiiii çıkmasa tabiki çok daha iyi olurdu ama korkulucak değerler değil yeseniz bile mutlaka bol su için ve yürüyüş yapın hemen vücut dengeler.
2prensesannesiiii ilkin41 her gün yürüyüş yapıyorum ama bu şeker için değildi normal doğuma yardımcı olsun diyeydi şimdi yürüyüşü sebebime şekerde eklendi🙈 ay bide yasaklandı canım her şey istiyor şuan 🥲
ilkin41 2prensesannesiiii bende öyleydim marketin önüne gelip ağladığımı bilirim ben insülin kullanıyodum düşmediği için derdimden 2 ayda 5 kilo vermiştim hamile olmama rağmen stresten hem şekerim düşmüyodu hemde kan sulandırıcı kullanıyodum bedenim dayanamadı ve 34. Haftada doğurdum kızımı. Bu hamileliğimde şekerimi ölçtürmedim rabbime emanet ettim hem kendimi hem yavrumu rabbim kimseye şu şeker illetini vermesin düşmanıma bile vermesin su içsem 150 çıkıyordu değerim insüline rağmen.