Spranne EbrKzlky valla ben oğlumda hayatımda kusmadıgım kadar kustum çok zayıfladım sonra çok kilo aldım yani ilk 4 ay anam ağladı gerçekten son aylarda belim agrıdı zaten ama Şuan 10 haftalık hamileyim bulantım var ama kusma yok bel agrım var ve kızlar aranızda olan varmı oğlumda idrarım gerçekten açık sarı parlaktı mesela bu idrarım koyu ve mat sizde olan varmı 🫣🫣
beyzactnky Dün öğrendik henüz bir prensesimiz oluyor🥹❤️🫶🏻 internette kız bebek belirtilerinde hepsini yaşadım ben ayrıca zaten en başından beri hep kız olucagını hissediyordum zaten. Önemli olan sağlıkla gelmesi tabikide kız erkek ikiside evladım
ebru_27 Merveilgaz ben kızımda halsizlik miyde bulantisi yemek yapamama duygusallık ne ararsan vardı bu hamileliğimde ilk ögrendiğimde bi kac gün yaşadm miğde bulantisı onun haricinde bazen unutuyorum bnim tuttu farklı hamilelik farklı cinsiyet allah gönlünüze göre versin öncelik sağlıklı olmaları tabiki ♥️
esnyz14 Yasooliii zaten belirtiler aynı olsa cinsiyetler aynı olurdu hep herkesin hamilelik süreci farklı 🤷🏻♀️
esnyz14 Yasooliii kız benim erkek olması lazımdı o zaman zaten otomatik bulantım yoktu resmen dkdkfl olsun sağlıklı olsunlar sağlıcakla alalım kucağımıza da gerisi önemli değil 🐣
Yasooliii esnyz14 aynen canım sağlıklı hayırlı evlat olsunlar gerisi önemli değil, benim de bulantım çok ama karnım sivri büyüyor herkes erkek dedi kızım olacak ama 😂
Yasooliii 5688Esmerrr banada ilk erkek dedi canım hiç Alakası yok kemikle benim kızım oğlan gibi büyümüş maşallah tipide oğlana benziyor dedi doktor ama pipisi yok 😂
Glsmbln Ayezhanim 4 aylıkken erkek dedi pipisi var dedi testis var dedi ama ben şüpheliydim sonra 6 aylıkken kız dedi inanmadım başka doktora gittim oda kız dedi kesin kazmış kozlar ilkte göstermiyormuş benimkide ilkinde göstermedi o yüzden hep kız hissettim
Glsmbln Ayezhanim özel valla hatta öğrendikten sonra bide devlete gittim ondada kız dediler Allah’ın hikmeti valla erkek olduğuna emindi şimdide kız