Havvaca Kızlar 17+5 günlük gebeyim. Bebeğin hareketini ilk kez bu kadar net 3 gün önce hissettim 3 kere pes peşe vurdu. Dün ve önceki gün daha hafif hissettim fakat bugün hiç hareket yok. Normal mi ben mi endişe ediyorum.
Yesimmm93 Havvaca valla benım 18+1 2 gün önce 1 kez hisseder gibi oldum o kadar bence çok normaldır zaten doktor 19 20 haftalar arasında artık net hissedersin diyordu öylede olur büyük ihtımal
Htcsnmz03 Havvaca o haftalarda düzensiz hareket normal korkmayın benim iki gün hareket etmediği oluyordu büyüdükçe değişiyor
Ay12345 Havvaca bende 17. Haftada hissettim 19. Hafta kontrole gittiğimde doktorum 2 3 gün hareket hissetmezsen endişelenme bu haftalarda normal dedi. Sizde merak etmeyin
Havvaca Yesimmm93 anladım canım benim sağolasın ♥️ ilk gebelik insan ister istemez tereddüt ediyor malûm
Havvaca Ay12345 3 gün önce o kadar sert vurdu ki 3 kez pes peşe daha sonraki 2 gün hafif hafif hissettim bugün hiç hissetmedim o yüzden korktum biraz. Teşekkürler yanıtınız için ♥️
Mutlulukkk Havvaca kiz yokkkk, normal tabi 😂 biz istiyoruz ki 7/24 hareket etsin atlasin ziplasin 😂 ama onunda cani var ya huu. Uyuyacak dinlenecek bilmem ne 🤣🤣 kendi kendimizi endiselendiriyoruz . Bir sey yoktur Allahin izniyle ☺️
Havvaca Mutlulukkk ayy ne yapayım ama yaaa insan tereddüt ediyor 😅 onlarda bir sefercik vursun o yeter bana şimdilik 😅 karnım guruldasa vurdu mu diye bekliyorum 😅 paronayak oldum 😅 Boşa dememisler analık delilik
Havvaca Mutlulukkk aynen öyle valla 😅 doktoruma söyledim bir kaç hafta sonra bu çocuk durmuyo diye şikayete gelirsin rahat bırak çocuğu dedi 😅