Mvr_Dogu CBE13 8.ci gün pik demek yani 24 ile 36 saat icinde yumurtlama olacak. Esinde bir sorun yoksa bugun itibariyle 3 gün pes pese beraberlik olursa tutma ihtimali yukselir.
Aycicegim6442 CBE13 ben ovulasyonla hamile.kaldim bugunu ve yarini degerlendirin bir gun ara verin 4. Gun tekrar degerlendirin gerisi takdiri ilahi 1. Gun yani bugn iliski 2 gun aybi saatlerde yine iliski Gun bos sperm kalitesi icin Gun tekrar iliski Esinizde sorun yoksa tabi varsa bugn iliski yarin bos iliski bos seklinde gun asiri yapin benim esimde sorun olmadi icin ben ilk bahsettim sekilde hamile kaldim hemde ilk yumurtlamami takip yaptimda
CBE13 Aycicegim6442 teşekkür ederimm çok güzel anlattınız bu şekilde değerlendiricem sonrası Allah’a kalmış 🤲
CBE13 Ben_bir_anne_miyim bugün yaptım kıpkırmızı çıktı eşimin sperm sayısı düşük dün oldu bu akşam da denesem tutar mı
Ben_bir_anne_miyim CBE13 o zaman 1 gün aralıkla yapmanız daha iyi olur merak etmeyin spermler vücutta 4 5 gün canlı kalabiliyor o yüzden bugün dinlenmesine sakınca olmaz 🙏🏻
Mvr_Dogu CBE13 control cizgisinin rengi acik olana kadar test yap canim. Control rengi acik olmaya baslayinca yumurtlama gerceklesmis oluyor. Bu arada sperm sorunu varsa 1 gün ara vererek beraberlik olsun insallah tutar , rabbim gönlüne göre versin :)
CBE13 Ben_bir_anne_miyim teşekkür ederim ikinci çizgi silikleşmeye başlayınca çatlama oluyor dimi canım,bir de dün yumurtlama günümdü sol kasığım hem şişmiş gibiydi hem de çok ağrım vardı çatladğı için mi öyle sizce ? Bir de değerlendirmedim bugün değerlendirsem tutar mı acaba 😞