Medalogg Kızlar eşleri deprem zedelere yardıma gidenler. Değişim yapıldımı kaç gün sonra döndüler veya kaç gün sonra dönecekler bilgisi olan varmı
Pamukbebegimm Medalogg eşimin karakolundaki bekçiler Maraş a gittiler geçici görevlendirme ile.15 günde bir değişim oluyor öncelik gönüllüler ve bekarlarda.4er 4er götürüyorlar
nurr0101 Medalogg Anladım canım benim eşim de uzmanda görevlendirmeler daha devam ediyor mu diye merak ettim
Medalogg nurr0101 ediyor olması lazım yeni gidecek olanlarda varmış. Kimisi 2 ay falanda kalabilir diyordu merak ettim sormak istedim Bi düzeni varmı bu görevlendirmelerin diye
Zeyneppp7 Medalogg ikinci bir emre kadar denildi canım , konuşulan 90 gün ama bence 3 4 ay ordalar büyük ihtimalle
Gizem2325 Medalogg bi düzeni yok her şehir ihtiyacına göre yönlendiriyor biz Malatya’da 20 gün süreli olarak yönlendirdik
Medalogg Gizem2325 anladım merak ettim eşimin ki hala belli değil 2 hafta oldu gideli ama bilmiyor daha nezaman döneceğini
Sirine34 Medalogg bizim ki de gitti canım siirtten bugün tam 1 hafta oldu 15 gün ile 3 ay arası diyorlar inşa 15 günü geçmez
Gurbetkusu60 Benim eşim astsubay Malatya ya gitti 11 gün sürdü görevi dün geldi inşallah sizde hayırlısıyla kavuşursunuz🤲
Sirine34 Gurbetkusu60 ya maşallah çok sevindim adınıza benimki de astsubay hataya gitti acep görev yerleri farklılık gösterip sürelerde değişir mi 😓 inşallah bizim kide gelir en kısa zamanda