Gizzgzz Sureyya1 ben ereğlideyim burdaki doktorum medova hastanesi ile anlaşmalı doğum ücretini sordum 10 bin dedi
Eliffiincii Çakmak erdem hastanesine gidiyorum muayene ücreti 475 tl normal doğum 6000 sezeryan 7500 şuan öğrendiğim güncel fiyatlar bu ay sonu doğum yapıcam inşallah doğum yapana kadar fiyatlar güncellenmez diye düşünüyorum ve doktorumdan çok memnunum
Faness aysegulanne23 Medipol mega çok güzel bir hastane ilgi olsun fiyat olsun ben gidiyorum.Kesinlikle öneririm Doktorum Nagihan Kaya ama bütün doktorları iyi.Kendim de hemşireyim.Normal doğum fiyatları 9-11 bin gibi bişey
Avril Ataşehir Acıbadem takipliyim sorun olmazsa doğumu da orada düşünüyorum hazirana kadar geçerli fiyat 37 bin normal doğum zam gelecek haziranda bir de benim doğumum Ekim bakalım kaç para isteyecekler
Serkandeniz Gorkim Medicine de uygun mu? Doğum yapacağım orda ben 17 bin tl. Kim dedi uygun olduğunu 😅
Avril Mommmyumi henüz almadım kontrolüm haftaya o zaman gidince öğreneceğiz en son haziranda kontrole gittiğimde henüz zam gelmemişti Parvana seyidova takipliyim