babysevgi Gebelikte karnı çatlamayan 2. De de mi çatlamaz? De şükür ki çatlamamıştım ama bunda yine tedirginim acaba çatlama yaşarmıyım diye
Bfmom babysevgi bisey kullandınız mı çatlamamak için?. Biraz yapı sanırım biraz da alınan kiloyla degisiyor.
Burciin19 babysevgi ilk hamileliğimde 14. Haftadan itibaren bio oil hindistan cevizi yağı düzenli kullandım hiç çatlamadım. Şuan 34 haftalığız neredeyse hiç bir şey kullanmadım üşeniyorum nedense kaşıntıda olmuyor hala çatlamadım inşallah çatlamaz🥲
babysevgi Bfmom kullanmıştım lierac ve biooil şimdi bunda da kullanıyorum aldığım kg suanlık aynı 14 ile bitirmiştim ilkini
sedamrt123 Birincide çatlamadım ikincide çatladım malesef kiloda hemen hemen aynı ama peş peşe hamile kaldım diye de olabilir
Kalbiimde2can Birincide catlamadim simdide 17+2 yim hala bisey yok ama ilkindede bundada bastan hep biooil kullandim bakalim bu sefer ne olacak🤭
Kalbiimde2can babysevgi ilk hamileliginiz mi? Bol bol yag sür canim gebetikte olabiliyor malesef yapiyada cok bagli olan bisey insallah yasamazsin ❤️
babysevgi Kalbiimde2can ilk değil 2. ☺️ o yüzden soruyorum ilkte olmayıp 2. De olan var mı ? Yoksa bi rahat mı bırakayım kendimi die😀