Betdumann minikmucizeemaak evet öyle ama 10-15 dk yatmakta fayda var diye biliyorum ben öyle yapıyordum 😊
minikmucizeemaak Betdumann Bu ay hiç yatamadım desem yetidir bakalım 9 unda adet günü inşAllah güzel haberi alırım❤️
Yenibirannee minikmucizeemaak benim 2. Gebeligim ve ikisinde de hic beklemedim. Inan spermin yumurtaya dogru gitmesi saniyelik olay.. (enistem cocuk doktoru detayli sekilde anlatmıştı)
minikmucizeemaak Yenibirannee Brnde bir kaç postta böyle görmüştüm normalde yatmaya özen gösterirdim ama bu ay hiç yatmadım desem yeridir
mistocookie minikmucizeemaak kuzum valla ben hiç yatmamıştm direk gidip klozete oturmuştum hatta, öylesine deniyorduk. hamile kaldım🤣🤣🥲
Gizzgzz minikmucizeemaak her türlü spermin fazlası akıyor zaten yatıp beklemek şart değil hamile kalacağın varsa kalıyorsun
mistocookie minikmucizeemaak kesnlkle oyle be yavrum, tabii ki belki yardımcı oluyordur ama ben biraz herşeyin bir zamanı olduğuna inananlardanım🙏♥️
Minikmucizemmm26 minikmucizeemaak tamamen uydurmaca bence stres yatmaktan daha çok etkiliyo diye düşünüyorum yarım saat yatıp beklediğim zaman stres vardı aylar boyunca olmadı stres yokken hiç yatmadım oldu hem de hemen kalktigim halde
minikmucizeemaak Minikmucizemmm26 Bende bu ay hiç yatmadım desem yeridir hep yatmaya özen gösterirdim bu ay öyle yapmadım
Minikmucizemmm26 minikmucizeemaak nasip işi ama ben stresin bebeğin oluşumunda daha çok etkisi olduğunu düşünüyorum
Asliormanci minikmucizeemaak belki de bu ayda size denk gelir 6 7 ay geç yattım don ay hiç yatmadım tuttu 😄
minikmucizeemaak Asliormanci İnşAllah canım güzel haberi almak nasip olsun inşAllah bu ay bana da❤️🤲🏻
Mommm03 minikmucizeemaak ikinci gebeliğim köydeyken eşimle beraber olduk uzanmıyorduk bi anda korunmasız olan brşeyde tuttu
Esranurdenizz minikmucizeemaak kız varya ben öyle hissede hissede bç ara prtalığı havaya kaldırmıştım hamileyim diye tabiki değilmişim de psikolojikmiş tamamen o günleri hatırlıyorum da allahım🤣🤣