Tugbax68 ebrarmom08 ebrarmom08 canım ben ilkinde teste pozitif görmüştüm doktora sordum kandan önce bu beni yaniltirmi diye bana sadece negatif çıktığında yanıltır oda geç döllenmeden dolayı pozitif çıkmışsa doğrudur demisti
ebrarmom08 Yagmurerol suan son adet tarihime gore 3 hafta 5 gunluk oldugu icin deger dusuk ckarsa diye biraz beklemk istedim hemde cuma gunu esim evde olur birlikte gideriz diye dusundum 😊😊
Fulyax ebrarmom08 Yani bence siz kan tahlili verene kadar test yapın bende 4 5 kere yapmistim hala saklıyorum testleri ve bozulmadida
Nunu ebrarmom08 bence kan testi yaptır canım benimde 10 dk sonra çizgim çıktı kan verdim kanda da çıktı🤗
ebrarmom08 Nunu ilki 5 dakika icinde ckti belki o kadar surmedi bile ikinciside 10 15 dakika icinde ckti 🤔 yinede kan verince icim rahat etcek 😶
ebrarmom08 eymenimoglusum canm ilk 4 liralik testlerde hemen ckti zaten ikincisi erken gebelk testiydi ondada yarm saat sonrakiler gecrsz diyodu benmki 10 15 dakikada ckti yineee kan testi yaptrnca blli olur hayrlisi olsun 🙂
Drkmls ebrarmom08 yarım saat sonra olan sonuç yanlıştır bence çünkü içindede yazar şu kadar sonra çıkan sonuç yanlıştır diye.
ebrarmom08 Drkmls yok ustunden yarim saaat gecmedi 10 bilmedin 15 dakika icinde cikti 30 dakikayi gecince gecersiz diyodu oyle yazmamin sebebi 🙂