Pinarr-14 Kıızlar 19+1 olucaz cumartesi randevum var siz kaçıncı haftada gittiniz yüzü belli olur mu acaba?
butterfly35 Pinarr-14 20.hafta içindeyken gitmiştim ama bebeğimde başından beri gerilik vardı ondan 19.haftaya denk geldi ultrasona göre. Tüm ölçümleri rahatlıkla yapıldı.
butterfly35 Pinarr-14 eliyle yüzünü kapatmıştı cimcime göstermedi ondan ayak fotoğrafı verdi doktorumuz bize 🥰
Simay13 Pinarr-14 bende 19+4 günlükken gittim ölçümleri yapıldı ama biraz net görünüm olsun diye beni bir daha kontrole çağırdı. 23 haftalıkken gittim. Yani ölçümlerde sorun olmuyor. Net bir görünüm için 23 24 haftalık uygun.
Sevilayms Pinarr-14 Bence acele etme, yüzü dışında bir cok organı tekrar tekrar ıncelıyorlar, ben 21+4 de gitmeme rağmen Bir damarı göremedi bebek te o tarafını dönmemişti hoş , birdaha cagırdı benı. Bence erken
ysmnprltn Ben 19.haftada acildeki doktorun bebegin kafatasında kist var hemen detaylı ultrasona girmen lazım dedigi icin girdim ama doktor 24te tekrar gelmemi söyledi cünkü 19.haftada organları cok kücük göremiyorum dedi. Bence 22-24 arasında gidin 19 erken
Ferayzaman 22 ci hafta doktorum gelinmesini istedi o sıra daha net ayrıntı oluyormus. Şuan 20 haftadayim zamanı gelince gidicem
ArvenMom Pinarr-14 19+6 da detaylıya girmiştim yüzü belliydi çokta güzeldi şükürler olsun iyi geçmişti 🥰
_Ceyda_ Adet tarihine göre 21+4 ama ultrasonda 20+5 gözüktü. Doktor tarihi yanlış hatırladığımı veya geç döllenme olduğunu söyledi ama tarihten eminim. Aranızda böyle olan var mı acaba
butterfly35 _Ceyda_ benimde öyle bende tarihten eminim ama ilk başta 2 hafta geriden geliyordu sonra fark 1 haftaya düştü.
Tugceatabey 21+2 de gittim (dün) 20-22 hafta arası oluyor zaten en ideal 21 dediler yüzü cok netti güzelde poz verdi çok şükür pozisyon iyi olduğu için uğraştırmadan bakması gereken herşeye baktı
_Ceyda_ Tugceatabey doktor beni tatlı yemeye yolladı yedim geldim yine de açmadı ellerini . Hep elleriyle yüzünü kapattı 😅😅
dlndln Pinarr-14 21+4 de gittim (dün)benim ki yüzünü göstermedi inat etti🥰 eli yüzünde bir fotoğraf ancak aldım ☺️
KayraKuzusu 19+3 bugün çekindi oğlum yüzünü gösterdi fakat detaylı ultrason için 2 hafta sonra çağırdı doktorumuz