Kubrag255 Kizlar dün kan vermiştim bugün sabah çıktı 1400 lerde beta hcg yarına randevum var kadın doğuma kese gözükür dimi
Hfdkmn Kubrag255 alttan ultrason ile gözükür normal üstten henüz gözükmeyebilir belki daha kücük oldugu icin
Aysebetul Adetin kaç gün gecikince test yaptın acaba ? Benim 2 gün gecikti ve test yaptım 3 kez negatif çıktı endişeliyim yaa
Kubrag255 Aysebetul Kiz benim 12 gündür gecikiyor 5. Günden beri kan testi yapıyorum 2 gün arayla 318 ile başladı sırayla 775 dün de kan verdim 1400 küsür çıktı kadın doğuma git dedi doktor kese gözükür dimi artık 🙄
Aysebetul Kubrag255 5.haftada kese görünür evet ,görünmezse bir sıkıntı vardır . Ben iki kez dış gebelik yaşadım da
MuazzezKara_ Adetiniz geciksede elinizden geldiğince bekleyin biliyorum zor ama sonuç negatif olunca en azından üzülmesiniz bazen mevsimsel başka şeylerden dolayı baya geçilebiliyor sonra hastaneye gidin testten sonra bende öyle yaptım sabırla bekledim …🌸🧸
MuazzezKara_ Kubrag255 beta hcg değerlerini falan bilmiyorum ben iki hafta sonra gittim galiba hatta daha uzun da olabilir baktın adet olmuyorsun git belkide minnoş yoldadır ..🥰
Hfdkmn Kubrag255 hayir gayet iyi kese alttan muayene ile 1500 civarinda gözüküyor bence panige kapilcak bir durum yok önemli olan 2 günde bir betanin en az %60 artmasi ben 36,5 ile ögrendim gebeligimi suan 12 haftaligiz endiselenmeyin
Kubrag255 Hfdkmn Ne bileyim millet yazıyor beta küçük gozukmez 775 den 1400 kusure çıkmış 4 günde az mı 2 bucukta gidicem işte hastaneye bakalım bu sefer gorunecekmi
Havvaca Kese genelde 3 bin den sonra görünür. Ben 4+4 de 2995 beta ile alttan muayenede gördüm keseyi 💞
Havvaca Havvaca 1245 beta ile görülmedi benim kesen 4+2 de 2 gün sonra 4+4 de 2995 beta ile alttan muayenede gördüm keseyi
Minik1Civciv Kubrag255 canım o vajinal bilemedim benim 2400 küsür iken vajinal göründü 4000 falan karından göründü