Ayshaaa_q Kızlar spermlerin dişari akmasi normal mi Utanarak soyluyorum iliskiden hemen sonra penis disari ciktiki gibi akiyor
Hulya2626 Ayshaaa_q normal canım onun bir damlası bile hamile kalmak için yeterli. Gebelik istiyorsan yani dışarı çıktı gebe kalamam deme yani.
guzelanne01_ Ayshaaa_q canım normal ki 1 damlası yeter ayağa kalkma hemen havaya kaldır ayağını yastık koy belinin altınada
tecrubesizanneadayi12 Ayshaaa_q spermler çok hareketli ve hızlı olduğu için gidecek olan tüplere o anki hızla gidiyor yani o çıkan spermin hepsi gitmiyor zaten canım fazla oldupu için akıyor muhtemelen normal yani
guzelanne01_ Ayshaaa_q o fazlalığıdır canım Vucut zaten gerekeni alıyor hiç stres yapma ne zamandır istiyorsun bebiş
Ayshaaa_q guzelanne01_ 1 bucuk yil oldu 2022 temuz ayinda hamile kaldim Ama sebepsiz birseyden ekimde düsük yaptim Sonra 2 ay durmadan adet gordum 1 aydirda deniyoruz
guzelanne01_ Ayshaaa_q olur inşallah canım hamile kalabilen vucudunda var Yani sen hiç stres yapma 1 damlası yeter fazlalığıdır
tecrubesizanneadayi12 Ayshaaa_q yumurtlama günlerini takip et canım o günleri değerlendir rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah
minikmucizeemaak tecrubesizanneadayi12 Bende bir şey soracağım kızlar herkes yat vs diyor ama ben bu ay mesela çok yatamadım en fazla 5 dk bazen o kadar bile değil hemen kalktığımda oldu ama bir kaç postta gördüm sperm saliseler içinde gidiyor kalkıp kalkmamak pek önemi yok diye siz ne düşünüyorsunuz
2022bebeki Ayshaaa_q Cansız, ileri hareketi zayif,sperm şekli bozuk olanlar genelde akar demişti üroloji doktoru . Herkes yaşıyor bunu merak etmeyin. İliski sonrasi hemen kalkamayin yine de isterseniz