DenizciDeniz Kızlaarr 7 haftalik hamileyim ve evimden tiksindim girmek istemiyorum eve annemde kalıyorum çok üzülüyorum bu duruma benim gibi olan var mı yoksa sadece ben mi yaşıyorum bu garipligi 😕
NaimeYilmaz DenizciDeniz Neyinden tiksindin? Tuaf geldi anlayabılmek adına sorucam. Mesela yemek yapamayan anneler var ama geride cocukları oldgu ıcın tulbent baglıorlar zorlada olsa yapıorlar. Seninde eşin evde deglmı onun ıcın zorlayamıomusn kendını o derecemı?
GkhanBerna DenizciDeniz 3 ay çektim o durumu 3.aya qirdim çok şükür bitti sabret qeçicek Allahn izniyle
Elif4334 DenizciDeniz bana da annem geliyordu sürekli yemek yapmaya o varken ne bulantı kalıyodu ne bişey ama eşim gelince midem tekrar bulanmaya başlıyodu sanki inat ediyormuş gibi çok zordu ama bitti şükür 😀
Busranagme DenizciDeniz bende yasadım Can'ım ilk Zaman'lar . Bir de günde 10 kez kusmaktan iş yapamıyordum her yeri pislik götürüyordu ve yazındı sıcaktı klima olsa bile klimadan bile midem bulanıyordu . Cok şükür gecti gitti 33 HAFTALIK hamileyim 🤗 Evimden baska yerde rahat edemiyorum artık
DenizciDeniz Kbrcskn0504 Ya değiştirme gibi bi şansım yok malesef sabırsızlıkla bunun geçmesini bekliyorum yalniz olmadığımı bilmek rahatlattı birazda olsa
DilekAlkanat Maya ilk zamanlarda bende esime cok giciklasmistim ya bise desede kavga cikarsam modundaydim ama istemeyerek yapiyordum suan 18+2 yim duzeldim cok sukur 😊
DenizciDeniz NaimeYilmaz Eve girdiğim anda bulantilarim artıyor hiç bişey yiyemiyorum eve bile girmek istemiyorum ki ben evimi çok seven biriyim normalde dediginiz gibi zorlayınca daha kötü oluyorum Allah düşmanıma bile bu duyguyu vermesin çok üzücü
Busranagme NaimeYilmaz ama Can'ım yaşamayan bilmez . Bende yasadım aynı sorunu . Mide aşırı bulanıyor psikolojikti sanırm cok şükür gecti gitti
rabiamglkc Ben eşimden aşırı derecede tiksindim tabi bi kaç olayda yaşadık mutlaka onlarında etkisi olmuştur şimdi ailemin yanındayım ama hala fotoğraflarını dahi görünce bulantım ve kusmam oluşuyor 😰
Maya rabiamglkc yahahahaha bende bi bende oluyo sanıyordum mantıksal bakılınca çok komik bi durum değil mi kocalarımıza acıyorum 😂😂
rabiamglkc Maya bende çok utanıyorum bu durumdan ama 17 hafta bitiyor gebelikte hiç değişme yok ona karşı 🙈 ailemin yanına geldim 1 haftadır yemek yiyebiliyorum 😬
NaimeYilmaz DenizciDeniz Çok farklı bi durum Allah yardımcın olsun 🙏 diğer bayan evı degıstırmek zorunda kalms ☺ Umarım sızınkı hemen gecer 🙏
OzlEmrah DenizciDeniz Aynı durum bende de var yemek felan yapamıyorum zaten annemlerde kalınca çıkartmıyorum. Evime gelince hemen miğde bulantılatım artıyor. Evden nefret ediyorum. Bu durum ne kadar sürüyor 11+6 haftalık hamileyim 😔
mom44 Bende sadece tuvaletten tiksindim giriyordum başlıyordu midem sonra aklımıza geldi diğer tuvalrti kullanmak klozeti kullandım hala daha diğrrine girdiğimde başlıyor buşantım 18 hafta 6 günlük ama o kaldı bi tek geçmiyor gebeliğim boyunca hiç kusmadım yemeklerimi yaptım başka koku almadım bi ortam ev değiştirince alıyordum koku ama tıvalet beni mahvetti çamaşır suyuna da bassam giremiyorum 😣😁😁😁
Pinaryyim Bnde evimi hiç istemiyrm içime daraltı geliyo sbaah eşimle cıkıyorm akşam eşimle griyorum eve. Evimi çok sevmeme ragmen böyle oldu 😌
lkayRazgatLolu Pinaryyim aynnen bnmde öyle oldu 15 haftadan sonra ev tiksintimde geçti kocamda tam tersei daha çok yanımda olsun istiom değişik bya 😂 sen sakaryadandın dime cnm
Ahmedinannesi Aynı şeyi ilk 3 ay ben de yaşadım,evin kapısından girer girmez öğürmem başlıyordu😫taşınıcam diye kafama koymuştum ev arayışı içerisindeydim ama sonra kendiliğinden geçiverdi bu düşüncem çok şükür🙈gerçekten garip ve anlaşılması zor bir his🤦♀️