AyFa1608 MeryemCimen seni komtrole geliyolardır sık sık. Geldiklerinde söyle özel olarak Ali acarın ilgilenmesini istiyorum diye. Onlar ayarlar sanırım. Ben geçen sene yatarken doktorum Emine Türen di. Ama riskli olduğum için Ali acar da bikaç defa bakmıştı bana orda hastaları oluyor Ali acarın sık sık geliyor
myangelson MeryemCimen inşallah canım bol bol dua et sen Rabbime 🌸 Allah’ın izniyle birşeycik olmaz 🙏🏻 sana korkma diyemem çünkü bende çok korkuyordum hele bir de ani olduğu için insan neye uğradığını da şaşırıyor ne yapacağını bilmiyor. Ama elinden geldiğinde moralini yüksek tutmaya çalış bebeğin de stres olmasın içerde biliyorsun hissediyorlar onlar herşeyi. Sen tedbirini al elinden gelen herşeyi yap gerisi Allah’ın takdiri zaten daha sonrasında dua edip kendini sakinleştirmek pozitif düşünmekten başka birşey kalmıyor bizlere 🤍
MeryemCimen Nursem_ aynı durum sabit hep yatıyorum hastanede ciğer geliştirici iğne yaptılar 2 hafta sonra sezeryan ile alacaklar bebeğimi
Nursem_ MeryemCimen yine de inşallah 2 haftadan fazla durur. Bir sürü kişi var o şekilde haftalarca duran içinizi ferah tutun inşallah
QueenMTM231120 Ablam 23 haftalıkken suyu azaldı , doktor yatış yapıp mümkün mertebe bebeğin kalmasına bakacaz dedi , 25 haftada mecburen yeğenim alındı , 3 ay küvözde kaldı çok şükür hayata tutundu şuan iyi 1,5 yaşında
MeryemCimen Yaseminnvr bulunduğum yer dolayısıyla çok sıkıcı ve bunaltıcı geçiyor doğumhane de kalıyorum ne ziyaretçi alıyorlar pencere bile yok 12 gündür öylece yatıyorum. Sürekli serum iğne ilç veriyorlar ama net bilgi veren yok nedense. Durumum riskli olduğu için de başka hastaneye gitmeyi göze alamıyorum
MeryemCimen Smygcr aynı durumdayım ne ilerleme ne gerileme car sadece biraz crp değeri yükseldi kontrol altında kese aşağıda olduğu için olabilir dediler sürekli antibiyotik alıyorum