Selam kızlar. 22+6 haftalık hamileyim. Hamileliğimde bulantım kanama hiç bir şikayetim yoktu. Geçen hafta hem detaylı ultrason hem normal doktor muaynem vardı bebekte bende iyiydik. 2gün önce değişik şekilde akıntı geldi idrar testi yaptırdım temiz çıktı enfeksiyon yokmus. O gün akşam akıntı hafif pembemsi oldu hemen devlet hastanesi aciline gittim ebe bebeğe baktı herşey yolunda dedi bana göster kanamayı dedi o an kanama falan olmadığı için göstermedim tabi yarın sabah doktoruna git dedi bebek iyi bi sorun yok dedi. Sabah özel de kendi Doktoruma gittim 1 2 cm açılman var doğum başlıyor dedi hemen konyaya sevk etti gelene kadar 3 cm oldu damardan ilaç verdiler serum hap fitil verdiler bir kaç saat önce doktor baktı açılma ilerlememiş sadece bebek aşağıda onun için rahim ağzına dikiş atamıyoruz bebeğin biraz yukarı çıkmasını bekleyeceğiz diyip yatış yaptılar. Şuan yatıyorum. Sorum bu şekil birşey yaşayan var mı bebek yukarı çıkar mı? Bu kadar erken doğum yapan var mı? Ne kendimde ne bebekte sıkıntı yok benim ağrım sancım hiç birşeyim yoks sadece yatıyorum. Tecrübesi olanlardan cevap bekliyorum..