Sdda04 guzelanne01_ malesef kızımda geceleri uykumdan uyandıran mide yanmaları yaşadım sonuç hiç saçıı yoktu tamamen hurafe yani 🤭🤭
Eceecim guzelanne01_ zannetmiyorum. Çünkü 36. Hafta içindeyim bikere bile midem yanmadı. Son kontrollerimde doktor bebeğin saçlarını gösterdi ultrasonda şaşırdım ☺️☺️ baya da vardı saçları
OguzunAnnesii guzelanne01_ Oğlumda mide yanması nedir hiç bilmedim doğduğunda benden çok saçları vardı tamamen hurafe 😌
CmreKsidar guzelanne01_ benim midem yanıyordu artık yanmıyor dünden önce doktor saçları çıkmış dedi o halde yanmıyor bence alakası yok bebek mideye baskı uyguladığı icin yanıyor yoksa benim geçmezdi.
guzelanne01_ Sdda04 evet şuan benimde aynı durumum 🤒Bende hurafe olduğunu düşünüyorum ama hep böyle diyorlar
guzelanne01_ Sdda04 gerçi bende bütün hurafeler tuttu kızımda kız olduğunu gösteren hurafeler oğlumdada oğlan olduğunu gösteren hurafeler tuttu makas bıcak yüzük testi cin takvimi onlar bile iki gebeliğimde tuttu🤒
Efnanefnan Sdda04 bende hurafe diye düşündüm ama kızım doğduğunda saçları bağlanacak kadar uzundu inanmazsınız midem deki gibinyaniyodu 7 sise gaviscon bitirmiş biri olarak yazıyorum 😆😁😁😚😚😚😚
guzelanne01_ Eceecim aa öylemi kızımda 12 yıl önceydi tabi öyle sacı filan var dememişti doktorum bu bebeğimde söylermi acaba ☺️Saçlı bebeklere bayılıyorum☺️
Eceecim guzelanne01_ bana da doktor söylemese anlamazdım. Savruluyodu suyun içinde 😅😅 Allah gönlünüze göre versin 🌸
NobleMom guzelanne01_ bebeği midemizde taşımıyoruz neden saçı çıkınca bulantı yapsın 🙂 eskiler her şeye bir hurafe uydurmazlarsa eğer içleri rahat etmez 😅
guzelanne01_ NobleMom gerçekten öyle😂ama ilginç mide hurafesini bilemiyorum ama diğer hurafeler tuttu bende🌸
AdinsMom guzelanne01_ yok kız onla alakalı değil 29.haftamdayım mesela bebek yukarı çıktıkça inanılmaz mide yanmam oluyo
Balbebek012 guzelanne01_ hurafe mi değil mi bilemem ama hamilelik boyunca midem yabmıltı sonuç kızım uzun saçlı doğdu en az bir parmak uzunluğunda saçları vardı