Gamzesiratas 3 haftadır ara ara oluyodu baş ağrım ama bugün hiç bişeyim yokken bi anda enseme ve başımın üstüne ağrı vurdu şimdi de gözlerime vuruyor suratım yanıyo yaşayan varmı yoksa anormal bi durum olabilir mi ? Ona göre acile gidicem
Adapte34 Gamzesiratas aynı durum için bende post açtım 9+6 yım bende iki gündür baş ağrsıyla uğraşıyorum geçmek bilmiyo
Yazmelegi_ Gamzesiratas valla ben o kadar şiddetli ağrıyı gyno ferro diye bi ilaca başladığımda yaşamıştım
nino033 Gamzesiratas tansiyonu mutlaka olctur benim de geçmeyen baş ağrım vardi biraz dikkat edince gecti
DnzTnr Gamzesiratas benimde çok vardı buz koyuyordum soğuk duş alıyordum rahatlatiyordu bı sure sonra kendiliğinden geçti sabırlı olmaya çalışın
Tuvvba96 Bende ağrı olmadı ancak doktorum sormuştu eğer olursa bol su iç dinlen demişti tavsiye ederim size de 😇
Gamzesiratas Tuvvba96 saatlerdir öyle yapıyorum hiç bi faydası olmadı yüzüm gözüm yanmaya başladı ateş gibi
Tuvvba96 Enseye kadar uzanması pek iyi değil bence bir doktora görünün yine umarım ciddi bir şey değildir 🤲🏻
nino033 nino033 sağlık ocağına kayıt açtır orda takip ediyorlar tansiyonu enseden gelen ağrı genelde tansiyon ama hormon lardan kaynkli da baş ağrısı olabiliyor
Mom0667 Haftada baş ağrım başladı ensem başımın tepesi şakaklarım yüzümün sol. Tarafı yanmalar doktora sorarak parol içtim fayda etmedi şimdi 13. Haftadayım bir kaç gündür yok çok şükür doktoruma sorduğumda hamileliğin bu haftasında gebeliğe bağlı baş ağrısı beklemeyiz dedi migren öykün var mıydı diye sordu tansiyonumu takibe aldık şu an için normal seyrediyor senin tansiyonun nasıl bir baktır istersen
Gamzesiratas Mom0667 kızımın hamileliğinde tansiyonum yüksek çıkmıştı bunda olmaz diye düşünüyordum ama baş ağrım geçmiyo maalesef