Yazmelegi_ Betul_1 arkadaşıma 6 aya kadar kız dediler sonra erkek olduğunu öğrendi hatta pembe pembe kıyafetler de almıştı
birkedibirbebekannesi Betul_1 ahah bundan korktuğumdan hala her gittiğim doktora cinsiyeti ne görüyorsunuz diye soruyorum 36+4üz 🤣
Symaaas Betul_1 ilk bebeğim erkek 10 haftada erkek dddi ve erkek ti gösterdi pozisyon çok önemli 2. İlk 12 haftada kız gibi dedi 14 gittim koz değil ama nette değil dddi 15 bitecek 2 hafta sonra giderim ne diyecek bilmiyorum ben koz hissediyorum ve kız istiyorum 🥹
Tuvvba96 Daha yeni öğrendiğim 20 haftaya kadar kız denilen bebeğin erkek olduğunu öğrendi bir yakınım, yine aynı şekilde 7. Aya kadar kız dediler bebek erkekmiş çok şaşırmıştım ama böyle 🥲
Betul_1 @“birkedibirbebekannesi”#bu devirde bile yanılma oluyor ya çok şaşırıyorum demek ki olabilirmiş😄
Burcu395 O yüzden kıyafetleri sarı yesıl krem rengi kırmızı vs ıkı cinsiyetinde gıyebılecegı renkler tercih etmeli dıye hep soyluyorum cevreme
Hacerdogan Melis688 bana da iki kez kız dendi de hep içimde bi şüphe var nedense bende kendimi alıştırmaya çalışıyorum kızın olucak diye gkfkf
Melis688 Hacerdogan off bende öyle sanki bir an bi süpriz olcak diye neyse 3 hafta sonra detaylıya giricem son çare 😁