MeltemKartal22 Kızlar pzt 34 giricem bana daha hiç doğum için birşey denmedi ne zaman doğum tahri verirler
Busel MeltemKartal22 bana da denmedi daha 35te gidicem o haftadan sonra her hafta nstye baglayacakmis ben normal istiyorum normale gün vermiyorlar pek canım
Summerwine MeltemKartal22 canım normal yapacaksan soyleyemezler daha bu haftada.Ortalama 40 haftaya göre tahmini bir hesap söylenir ama kimi bebek 41 i görüyor kimi 37 de geliyor.Sezeryan içinde 38 dolunca alıyorlar genelde bir sıkıntı yoksa
Papatyaa_01 MeltemKartal22 31.haftada doktorum bi sıkıntı olmazsa 40 haftaya kadar bekleriz dedi 🤷🏻♀️
Emmis Bende tam 33 haftalıgım, şuan normal yada sezeryan belli degil ama doktorum 18 nisana tarih verdi ama 15 gün öncede gelebilir dedi :)
busraydnc MeltemKartal22 bende aynı senin gibiyim pazartesi 34 olucam 32 deyken doktoruma kendim sordum oda 36-37 gibi genel muayene yapıcam açılmaya bakıcam bebek durumu va her şey uygunsa ve normal istiyorsan bekleyeceğiz ama sezaryen dersen gün veririm dedi tabi bu özeldeki doktorun devlette ki doktorum direkt normali beklicez dedi daha erken yani ama istersen doktoruna sorabilirsin