senaunuvar Haftasında olup da alt karın ağrısı çeken var mı böyle ara ara ayakta çok olduğum da çekiyorum ağrıdan da ziyade kasılma gibi mi bilemiyorum tarif edemiyorum açıkçası kontrolüme de daha var bu konu da yardımcı olursanız çok sevinirimmm 🫶🏻
senaunuvar Melekavsr ya dinlenince geçiyor ama ayağa falan kalktığım da böyle adet ağrısı gibi ufak ufak ağrılar oluyor bilemedim açıkçası 😕
Melekavsr senaunuvar bu haftalar dinlenme haftalarımız doktorum normal dedi kramplar ama sen yine de kendi doktpruna danış
Bedihaaa Bende 20.haftadayım ve ayakta biraz fazla duruncaa veya yürüyünce aşırı ağrım oluyor alt sırt ve kasıklarıma doğru ve rahme baskı aşırı fazla oluyor biraz dinlenince geçiyor 15fün var benim de doktora gitmeme🤷♀️
Emiinnee Ben 23 haftamdayim, herzaman kasiklarim agrir fazla ayakta durunca yorulunca doktorumda normal oldunu söyledi cok siddetliyse Eger enfeksiyon dan dolayi ola biliyor ama kasik agrilari hamilelikte normal
senaunuvar Emiinnee idrarda biraz enfeksiyon çıktı tek içimlik bir toz verdi doktor ama onun dışında normalse içim biraz rahat olsun rahatladı