Mutluanneee77 Arkadaşlar merhaba bu 2. Hamileliğim 8 haftadayım ilk gebeliğim düşük oldu malesef iş durumundan yogun oldugum için riskliydi simdi de öyle ama uzun bir süredir izindeyim ara ara pıhtı seklinde koyu kanamam oluyor sizce normal mi başını gelen oldumu
Minik1Civciv Mutluanneee77 kanamanın hiç biri normal değildir. Acile gitmenizi tavsiye ederim. İçiniz rahat olur hem.
Hallerimvarbenim Mutluanneee77 Normal değil canım eğer kontrole gitmediysen doktorunun bilgisi var mı bu durumdan ne diyor ?
Hanix Mutluanneee77 yenilerde aynı mevzuyu yasadım koyu kahverenginde bi kan geldi doktora gittik normal 100 kadının 20 sinde kanar ama eğer açık renk olursa ve cok karnın ağrırsa tekrar gel ihmal etme etti bende 7+0 hamileyim
Mutluanneee77 Hallerimvarbenim evet kendimde sağlıkcıyım sürekli doktorumla da iç içeyim ama rahimde birşey görünmüyor normal diyor ama bir önceki düşüğüm de aniden kanamayla olmustu korkmuyor değilim doktorlar da normal diyor anlamış değilim 😔
Hallerimvarbenim Mutluanneee77 Anladım canım benim de kanamam olduğunda bebeğimi kaybetmiştim ilk gebeliğimde o yüzden dedim ama doktorlar sorun yok diyorsa yoktur Allah’ın izniyle için rahat olsun
Mutluanneee77 Hanix evet arada oluyor işte benimde ama ağrılar cok oluyor korkuyorum gerçekten muane olucam bakalım inşallah korktugumuz seyler olmaz tekrar